Pelinadar Lütfen fikir verin . İkili tarama testim yüksek riskli çıktı . Kan testi önerdiler. Ne yapmalıyım kafam çok karışık böyle bi durumla karşı karşıya gelen anneler var mı ? 31 yaşındayım ikinci çocuğuma hamileyim .İlkinde böyle bir sıkıntı yaşamadım.
Aysenes Pelinadar nipt test yaptirin 99,9 kesin sonuc veriyor hemde iciniz rahat eder ikili test bir ihtimal diyor ama nipt/nifty test de icin rahat eder saglikla kucagina al insallah🤲❤️
Zynpmira Pelinadar nerde yaşıyorsun ben 36 yaşındayım 133 çıktı oranım çok yüksekti ya nıpt yada amniyosentez yapmam gerektiğini söyledi doktor.. Eskişehir tıp fakültesi nde nıpt yaptırdım 400 lira araştır moralini bozma yaşın çok genç hiç birşey yoktur emin ol 3 hafta sonra test sonucum geldi %99 temiz çıktı özel hastaneler pahalı yapıyo
polisanne19 Aldırmayı düşünmüyorsan Allaha bırak tevekkül et icin rahatlasın istersende kan testi yaptırabilirsin Bu testler çok ğüvenilir değil sağlıklı doğan bebek çok oluyo
Pelinadar Aysenes evet canım kan testi önerdi 4.500 TL civarında parasında değilim ama korkuyorum birşey çıkacak diye .Eşimle bi akrabalığımız bile yok
Pelinadar Rabia95 ense kalınlığı normal çıktı hormonlar yüksek çıkıyor bi test önerdiler o da 4.500 TL parasında değilim ama bi de testi yaptırıp çocuğumun eksik olmasını kabullenemiyorum ona bi gelecek nasıl vaad edeceğim .
Suna_m Pelinadar böyle bir durumda genetik test öneriyorlar ama fiyatı 2200 tl seviyelerinde, benim de risk yoktu ama yaşım 37 olduğun için doktorum istersen yaptırabilirsin deyip yapan firmanın broşürünü vermişti. Fiyatı da 2100 e kadar pazarlık yaparsan inerler demişti.
Pelinadar mrvky34 üç tane doktora sordum riskin yüksek dedi ama bebekte bi sıkıntı olacağı anlamına gelmez dedi .İçiniz rahat etsin testi yaptırın dedi .Fetal DNA testi anneden kan alınıyor
HtcGB Açıkçası forumda bir sürü hamile hanım bu durumu yaşayıp da sağlıklı bebekler dünyaya getirdiğini çok okuduk. İnşallah sizin için de öyle olur.❣️ Zor ama tevekkül ve bol dua tek ilaç şuan sizin için.🎈
aezgi Pelinadar 3000 normal evet icinizi ferah tutun 2 lilerde yanılma cok yüksek bu sebeble ben direk fetal dna ve nifty diye geciyor bu testi yaptırdımm doğruluk oranı %99.9 iyi düşünün iyi olsunn 👏🏽👏🏽👏🏽
Deletedmom317 Pelinadar yaş ilerledikçe oran yüksek çıkıyor. Annem 35 yaşında hamile kalmıştı. Downli bu bebek demişti dr u. Çok üzüldük yıpratıcı bi dönemdi ama sapasağlam doğdu. Downli derlerse doğurmayı düşünüyor musunuz peki
aezgi Zynpmira 400 tl nasıl yaptırdınız benim bildiğim bu testi devlet karsılamıyor hastanlerde yapmıyor hastane dısında yaptırdım bende
Pelinadar Zynpmira Malatya’nın ilçesindeyim ama Elâzığ Medical parka gidiyorum biraz pahalı ama ilgileniyorlar.İlk çocuğumda medicalde doğum yaptım .Böyle bir sıkıntım olmadı .Dua edin inşallah çıkmaz .Yarın testi yaptıracağım 3.000 TL’ye anlaştık .Parasında değil yavruma birşey olmasın yeter 🙏🏻🙏🏻
Pelinadar Deletedmom317 insan evladından nasıl vazgeçerki.Takdir Allah’ın rabbime dua ediyorum sağlıklı olsun diye 🙏🏻🙏🏻
aezgi Pelinadar hayır ben 26 yasındayım söyle bana doktorum direk 2 li 3 lü testlerin doğruluk oranı %70 Bunlar artık geride kaldı ama en yeni sistem bi test var bunun doğruluk oranı %99.9 bunu yaptırmanı tavsiye ederim dedi benim 40 yasında engelli bir abim ben direk bunu tercih ettim tıp bu kadar gelişmişken yararlanmakta fayda var acaba genetik birsey varmı diye cünkü bu teste zaten 70 tane hastalığa bakılyor sonucum temiz geldi cok sükür sizinde temiz gelir allahın izniyle moralinizi hic bozmayınn dualarım sizinle 👏🏽