Pinaryyim 35+3 üm o kdar korkuyorm ki geçen gün hiç açılmam yoklken catı muayanesi oldum bütün normal dogum istegim gtti doktora gtmeye korkuyorum
Zehramoms Pinaryyim erken muayne etmiş sanki. Bende 35+3 üm bugün gittim doktora 37 38 de çatı kontrolü yaparız dedi
Aysnctl dlrgktn ben daha 35+4 te senin anlattigin gibiyim uykusuzluk vs. 38te kim bilir nolurum ama dedigin gibi nankörlük etmemek lazim. 😊 onlar bizim icimizdr atan ikinci kalbimiz 😍
Aysnctl Nero Demekki 30. Haftadan snra kimseye gecmiormus zaman bunu anlamis oldum. Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip eden günleride göstersin insallah 🙂
Aysenn Aysnctl çatı muayenesi olmuş Ya da olacak diye endiselenen arkadaşlar durduk yere niye yapsın ki doktor ? Benim bildiğim işaret vs. Gelmeden bakmaz. Bakmak doğumu tetiklemez mi ? 🤔
Kimyagercik Aysnctl tam bugun 40. Haftaya girdik.. ama ne gelen var n3 giden 38 39 gibi dogsaydi keske dogmadikcada insan strese giriyo saglikla dogsun ins bir an once tabi ama korkuyorum gun gectikce dogumdan
pPapatya B8use Ben 28 de kıyafetlerini yıkadım. Yanlış hatırlamıyorsam 30 da da çantamızı hazırladım. İyi ki hazırlamışım. Şimdi rahat hareket edemiyorum. Hemen yoruluyorum. Herşeyimiz hazır oğlumuzu bekliyoruz ☺💙
Kizimveoglumm Aysnctl sadece sabırsızlanıyorum ve bir an önce gelsin istiyorum onu çok merak ediyorum korkum yok allaha şükür Allah o zaman o gücü kuvveti veriyor rabbimin bir hikmeti mucizesi bu biz kandılara özel kılınmış bir şey o anda eşimin yanımda olmasını tercih ediyorum 😍😍😍 rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin 39+0 haftalıgız 🙏🏻😍
Halimeucm Fatma neler koydun canim hastane cantana bende suan hazirliyorum ama tam bitiremedim birseyler eksik gibi geliyor surekli😊
Fatma Halimeucm eksiklik bana da varmış gibi geliyor 😂 iki tane Bebek’e takım koydum bezini emziğini koydum kendime pijama çorap koydum iç çamaşırı koydum
merination Aysnctl canim tavsiyem o haftalarda sabırsızlanma bende öyleydim 38 gibi dogar nasılsa kizlar erken gelir diyordum 39.haftadayim 😂 simdi bu haftalar gecmiyor erken bekleme o yuzden cok zor geçiyor günler
deletedmom11 Sonay heeee bende cumaydıda hangi cumaydı diyom benimde sancı girince artk derman tamamen kesiLiyo yürürken geLiyo sancı hep hergün yürüsem geLecek eLLaaam bu 😂 işi daha bugün bıraktım düşün bak doğuma 10 - 15 gün kaLaya kdr çaLıştm 😂
Sonay deletedmom11 😂😂😊😊 Allah iyiliğini ya seninde az kalmış normal Doğumdu dimi hayırlısı ya sen yaparsın inş CNm pilates topu al sincap gibi yuvarlan kız çok işe yarıyormuş 😂
deletedmom11 Sonay aynn normaL oLcak inş 🤗🤗 ahh ewe yeni girdik bğtün gün dışardaydık we benm beLim ikiye yarıLcak bugün iki kere sert sancı geLdi gitti geLiyosan geL ne yere yapıştırıyon beni diye kawga ediyom karnımdakiyLe 😂😂