Taze_yenianne1 Merhabalar hanımlar 34+3 günlük hamileyim denize Girebilir miyim sizce beni bi aydınlatabilir misiniz rica etsem ilk hamileliğim acemkligime verin lütfen 🙈🙈😁😁❤
Ebrdef Taze_yenianne1 ben doktora sormuştum denize izin vermişti havuz olmaz demişti, bayada girdim denize sıkıntı olmadı
Meriwa Taze_yenianne1 hergün giriyorum 33 deyim cnm hiç bi sorun teşkil etmiyor havuzdan daha temiz yüzmekde cok iyi geliyor azcık da güneşlenin d vitamini alın tamam doktorum onayladı benimkini 1 aydır giriyorum ben
asianneadayi Taze_yenianne1 doktora sormana bile gerek yok,en sağlıklı ve iyi spor yüzmek hamilelikte.
Taze_yenianne1 Ebrdef teşekkür ediyorum🙏siz ne kadarlık hamilesiniz allah elinize de versin inşallah 🙏
Asenana Taze_yenianne1 havuza girmemde bi sıkıntı var mı diye sorduğumda girebilirsin sıkıntı yok demişti havuza gir dediyse denize de gir der heralde😂
Ececem Taze_yenianne1 benim doktorum bol bol denize girmemi söyledi :) girebilirsiniz bir sıkıntı olmaz
Arinna Taze_yenianne1 Geçen yaz hamileydim havuz deniz istediğine git demişti doktor. Havuz kendimize ait olduğu için belinde öyle dedi girdi sorun olmadı çok girdim ikisinede hatta ama sonraları idrar yollarımı üşüttüm başa bela oldu enfeksiyon erken doğum yaptım
Degisken Denize girebilirsin. Ah keşke bende girebilsem . En yakını bana bir saat bu halimle in bin otobüslere gidemiyorum..zaten dışarı bile çıkmıyorum..