Duduars Kizlar arkadaşım için soruyorum 6 haftalık hamile kanamasi oluyor doktora gitti alttan bakmıslar kalp atısı yok demiş doktor boyle olup sonradan kalp atisi olusan varmj
Meriwa Duduars bencede erken biraz daha beklesin geç döllenme olmuştur 6 haftalık olabilir ama 4,5-5 haftalıktır daha
Sanslikedi17 Duduars beklemeli bencede inşallah vardır ve sağlıkla doğar. Birde eğer olmazsa 10.haftaya kadar anneye zarar vermiyor ama inşallah vardır
Selin17 Duduars ben kalp atışını 6+3 te duydum ama 8-9 haftaya kadar duyulmayabilir. Başka bir doktora da gitsin bence
Duduars Meriwa aynen gec döllenme adeti 1 hafta gectikten snra ki degeri 20 lerdeydi inşallah duyulur ya
Duduars Sanslikedi17 inşallah canım ya kanamasi da olunca strs yapti ama kese ve bebek varmis inşallah kalp atisida olur
kerimannesi Duduars ya bnmde ilk gebeligim oyle olmustu kanamam vardi kalp atisi yok dediler 6 haftalık kenn sonra bekledik 7 haftalikta asiri kanamam oldu gittim kalp atisi var dedi dusuk yaptim her şeyin hayirlisi biz ne desek bos nasibi var her halikarda olur 🤲🏻
Meralvedatazer Duduars daha erken kalp atışı için ben 6 da sadece bebeği gördüm 8 de kalp atışını 9 hatta 10’da bile duyan var doktor ilaç felan vermemiş mi kanama için
Duduars Meralvedatazer proluton igne vurmuslar canim 2 defa kanamasi devam ediyor ama kese ve bebek yerinde duruyormjs