Hta Mrb kizlar 36 +3 oldum artik bebek iyice aşağıda hissediyorum üst tarafim baya indi boyle olunca bebegin dogmasi yakin mi demek oluyo
Meriwa Hta evettt 😄 benim 33 de bile indi aşağıya ama zamanıda olabilir herseyin hazır olsun cnm senin nolur nolmaz
Elifffnaz Hta ya ben 38+1 oldum ama hala karnım yukarıda. Bende aşağı düşmesini bekliyorum ama yok 🤷♀️
Hilalse Hta benim karnım hiç çıkmadı ya hep aşağıda büyüdü sanki 37+2yim şimdi bebeğimin başıda kanala yerleşmiş bu halinden daha aşağıya daha inmez heralde
Heymamma Genelde öyle oluyor ama benim 32 haftadan beri aşağıda yorulunca daha da iniyor dinlenince çıkıyor biraz şu an 37 deyim. Size tavsiyem çok eğilip kalkmamaya ağır şeyler kaldırmamaya kendinizi çok yormamaya dikkat edin doktor söyleyecektir zaten
Hta Heymamma cnm en son 35 de gittim dr bise demedi bu kontrolde 38 olacam 39 da aliriz demisti artik alt tarafim agrimaya basladi once agrimiyodu bu nisan olayi ne zman oluyor asagi indikten sonra bilgin var mi cunku surekli ona bakiyorum her wc de merak ediyorum
Hta Mihre artik yururken de zorlaniyorum kasiklarim agriyo hep gelmek ıstiyor minigim ama erken de daha
Hta Elifffnaz cnm yukarda daha iyiydi sanki o zaman agri olmuyodu simdi alt tarafima cok baski oluyo bide surekli wc ye gitmeye basladim gece 5 defa kalktim sinir oldum uyuyamadim agridan wc ye gitmekten
Elifffnaz Hta benim de aşağıda olmamasına rağmen gece çok çıkıyorum da genelde diyorlar ya göbek aşağı düşmese doğuma daha var o yüzden ya. Hayırlısıyla biran önce doğurmak istiyorum artık
Elifffnaz Hta ah çok zormuş gerçekten bide yaz sıcağına denk gelince daha da zor. Allah yardımcımız olsun inşaallah