Evet sonunda bende kızıma kavustum herkesin doğum hikayesini okurken acaba ben ne zaman yazıcam diye düşünürdüm. Minik kızım hiç gelmeyecekmiş gibiydi heyecanla kızıma kavuşmayı dört gözle bekledım. 13haziran cumartesı akşam 8 gibi hafif sancılarım olmaya başladı normal agrı dıye pek umursamadım sonra hafıften suyum gelmeye başladı lavaboya gittim az gelmıs anlamak ıcın peçete koydum gittikçe artmaya basladı ve hafıf pembemsı leke geldı. Sancılarım gittikce sıklaşmaya başladı. Hiç oturmadım sürekli evin içinde yürüdüm. Zaten hamileliğim boyunca cok hareketlıydım hiç oturmadım sürekli yürüyüş evin içinde bike cok faydası oluyor tavsıye ederım. Hemen duşa girdim cıktım ve saat 22.30 da hastaneye gittik. Nst ye bağladılar acılmama baktılar 3 cm acılmam vardı ve yatışım yapıldı ya gece ya sabaha doguma alırız dediler. Ben bir heyecanlıyım kızıma kavuşmak için belkide saatler kalmıstı odama gttim 23.30 da gece 1 de gel sancın cogalırsa daha ga erken gel dediler sancım 5 dakıkadan daha az süreye düştü gittim lavman yaptılar tekrar nst ye bagladılar 23.50 acılmam 5 6 cm olmus nasıl sancım gelıyor dua ediyorum sürekli 01.00 da acılmam 10 cm tam oldu ve kızıma kavusmak ıcın son dakıkalar belkıde. sancın geldıkce ıkın dedı doktor ve aradan 25 dakıka gectı doguma aldılar ve normal dogum yoluyla 01.33 te kızıma kavustum. Cok zorlu bır dogum degıldı ama anne olmak kolay degıl o sancıyı o acıyı cekmek kolay degıl. Allahım herkese kolay bır dogum nasıp etsın. Şuan minik kızım yanımda uyuyor zaman su gibi akıp geçmiş prensesime kavusmusum binlerce kez Allaha şükürler olsun🤲