Busraarsub Gunaydin kizlar, pazartrsi gunu spinal sezeryanla dogum yaptim gecesine gazim iki defa cikti ama ondan beridir hiç çıkmıyor. Normal midir yada ilerde sorun yaşar miyim acaba
edaozdxx Busraarsub canım sade soda ve kayısı yada şeftali suyu karıştırın günde birkaç sefer bundan iç. Gaz sorunu yaşamazsın. Kabız olursan dikişler açısından problem yaşarsın.
Deletedmom281 Busraarsub 🍂Tabiki problem olur aman dikkat et bol su iç, kuru üzüm kuru kayısı hoşaf hap içine şeker koyma pişip ılıyınca dur pekmezi koy. Dereotu havuç falan da ye hem gaz çıkarmana hem büyük WC çıkmana hem de sütüne faydası olur.
Arinna Busraarsub Canım kuru kayısıları bir su bardağına ısla. 5 6 saat dursun sonra o kayısıları ye ve o suyu iç. Aynı dert bende de vardı öyle yaptım çözüldü.
Busraarsub Deletedmom281 büyük wc de sıkıntım almıyor çıkabiliyorum ama gaz sıkıntı :(( ama çıkmasa hiç çıkmazdı belki yeni diye olabilir mi ilerleyen zamanlarda düzelir mi acaba
Aybukeb Busraarsub tuvalete çıkıyorsanız nesne sorun olsun ki gaz niye çıksın diye bekliyor doktorlar bağırsaklar normal işlevinde mi diye tuvalate çıkıyorsanız çakılıyor sıkıntı yok demekki normal de de hergün gazı olmuyor insanın bende sıkıntı oldu ama hem gazım çıkmıyordu hem tuvalete çıkamıyordum çok kötü bir ağrı oluyor dikişlerde 3 gün sürmüştü öyle inşallah bunda öyle olmaz
eslmhsyn12 Busraarsub ben hepsini denedim kayısı falan hiç işe yaramadı bir bardak ılık suyun içine 2 3 damla sirke koyup içtim gazım da kalmadı ve çok rahat büyük tuvaletimi yapmıştım rahatsız etmemişti bence bi dene derim.