Bsrlmnemr Nurrrr-00 onlar bence işe yarar sizde kendinizi yormayın hatta bence wc ihtiyacı dışında kalkmayın yatın en azından tehlike geçene kadar. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Deletedmom281 Nurrrr-00 🤭Şimdi gülerek anlatıyorum bakma her kanamada önce bir teleşla doktorumu arıyordum saat kaç olursa olsun o da sağolsun hemen açardı önce acil olarak yapmamız gerekenleri söylerdi sonra hastaneye gelin hemen derdi. Bin bir telaş ile nasıl hastaneye gittiğimizi bilmezdik sonra doktor kontrolü ve hooop hastanede yatış, iğneler ilaçlar falan. Artık alışmıştık hastane çantası kapıda dururdu çok şükür o günler gitti bitti 🍃Darısı sana olsun 🤲🏻
Nurrrr-00 Deletedmom281 inşallah Allahım bna da nasip olur canm bnm 🙏🏼🙏🏼 Hareketlerine dikkat ediyomuydun
Deletedmom281 Nurrrr-00 💫Tabiki etmezmiydim hiç 🌱 🍂Tabiki zaten her hafta kontrolüm vardı ve doktorum her kontrolde uyarırdı kısa yürüyüşler ve WC dışında herşey yasaktı, eğilmek, uzanmak, kabız olmak, her türlü ani haraket, sıcak duş falan hep yasaktı
Nurrrr-00 Deletedmom281 bana daha söylenmedi büyük ihtimal yarın söylenir canm aman sağlıklı olsunlarda herşeyi yaparız🙏🏼😞
Sweetie Nurrrr-00 kanama alanı bende de vardı kanamam olmadı ilaç kullandım 16. Haftaya kadar bebek büyüdükçe kayboluyor zaten ama bolca yat dinlen stres yapma hiçbir şeyi içini ferah tut
EylulEsen Nurrrr-00 bqzen olabilir canım doktorun verdigi ilaç fitil vs düzenli kullan ve bu aralar dinlen insallah birşey olmaz🤲🌺
Havacianne Nurrrr-00 kuzum sakin kal stres yapma sakın.. benimde pazartesi oldu iki gün hastane de yattım bildiğin regl gibi kanamam oldu sonra kahverengi lekelenme bir kaç gün devam etti o günden beri sadece yatıyorum.. progestan hapı ve ilacı kullanıyorum.. yatarken gün içşnde ayaklarımın altına yastık koyuyorum.. Dua et canım benim korkma Allah’ın izniyle kucağımıza alırız.. dualarım seninle ❤️
Nurrrr-00 Havacianne allah razı olsun canm benm 🙏🏼 Acilde ki herhangi bir doktor baktı canm o da fazla pat pat söyledi ne yazık ki 😞😞
Havacianne Nurrrr-00 kuzum doktor çok öenmli bak benimde ilk doktor çok kötü şeyler söylemişti evet risk var ama çat çat söylenmez yani ni üslubu vardır herşeyin. Doktorunu da değiştir bence
ilkbaby Nurrrr-00 beni hastanede bı gece tek tuttular kanım kahverengiye dönüştükten sonra eve gönderdiler ondan sonra sürekli kahverengi oldu haftada bir kere bazen 4 5 günde bir bazende 2 3 gün üst üste kahverengi akıntı oldu bir buçuk ay falan sürdü o kese etrafındaki kan gittikçe azaldı bitti çok şükür
Nurrrr-00 ilkbaby çok şükür canım🙏🏼🙏🏼 Evet bir ay kadar sürebiliyomuş. Önemli olan fazla kanama olmamasıymış az az sorun değil dedi bana da. Rahim bozukluğun varmıydı canm ?