Tugcegn Hanımlar doğumum çok yaklaştı ama ben hala hastane seçemedim doktor seçemedim bildiğiniz iyi bir doktor ve hastane fiyat tavsiyesi verebilir misiniz normal düşünüyorum bebeğimin hafta olarak önde olduğunu söyledi şifa hastanesinde Göknur hanım
ipkklmn Tugcegn Merhaba, 22.haftadayım şimdiye kadar Dr. Gülbin destici İşgören gittim memnunum, eşimin şirketinde özel sigorta yaptıkları için biz memorial hastanesini tercih anlaşmalılar sgk’lı ücretlerini bilmiyorum ama çok memnunum gece gündüz ne zaman bişey sorsam dönüyor. Medstar Topçular hastanesinde Dr. Müjde Şekeroglu, Dr. Ünal yirmibeş ve Dr. Sanem Çimen kırcami de kendi yerleri var bu doktorlarda çok iyi birçok arkadasım doğum yaptı ve memnunlar.
Zehra2604 Tugcegn sevindik gizli var doktor, aile dostumuz, kendi muayenehanesi var, çok sakin bi doktor, dedemandaki yaşam hastanesinde olacak doğumum, ben memnunum doktordan, rahat edebilmek çok önemli, çok güzel ilgileniyor
yekizgultekin Tugcegn bende Göknur hanıma gidiyorum en aşından beri bugün 38. Haftaya girdik çarşamba günü doğumum olacak inşallah
Ebru-isil Ünal yirmibeş tavsiye ederim 2 ay önce normal doğumumu yaptırdı ama sezaryeni de çok iyi yaptıran kuzenim var.Hatta ben sezaryen istemiştim ama bebeğim kolaylık sağlayıp 1 gün önceden normal doğumla geldi.Onda da başarılıydı.Her an yazabilirsiniz whatsappdan sorununuz olursa hemen cevap verir kendisi.Kliniğindeki insanlar da çok yardımcı ve çok temiz kliniği. 250 TL muayene ücreti ama her seferinde ödeme yapmıyorsun mesela ben doğumdan 3 hafta önce her hafta gittim onlardan ücret almadı.Daha önce de 3-4 muayenesinden yine ücret almadı kontrol olarak geçti.Doğum da iki hastane ile anlaşması var medikalpark ve Anadolu hastanesi.ben medikalpark seçtim 4000 di normal doğum da sezaryen de Anadolu da 500 TL daha azdı.
Arcbrc Ebru-isil merhaba, dr ve hastane doğum dahil hepsi mi 4000 tl idi? Hastane ayrı ücret istiyor dr ayrı ücret istiyor 10000 tl yi buluyor gibi rakamlar duyuyorum da.