Annesininkuzusuu Kızlar erken dogum riskine kaşrşı pregostan veriyorlar sabah akşam onu kullanıp erken doğum ypaan varmı o ilaç baya koruyucu diyorlar ama merak ettim
Sevgice26 Annesininkuzusuu benim erken doğum tiskim vardı ilk gebeliğimde progestan ve iğne kullandım 5 aylıkken kullanmayı bırak dedi 1 hafta sonra doğurdum Gebeliğimde yine progedtan ve iğne kullandım 6 aylıkkenbıraktım 1 hafta sonra yine doğum yaptım ikisinide kaybettim 3. Gebeliğimde 35. Haftaya kadar düzenli kullandım ama yinede 35 te doğurdum Gebeliğim şuanda progestan kullanıyorum bakalım zamanında doğar ünşallah
Annesininkuzusuu mrsyurdanur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah yolumbitirmişsin🤗
Annesininkuzusuu Sevgice26 çpk üzüldüö canım yaşadıklarına rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gününde gelsinler inşallah bende riskliyim geran erken dogum bekleniyor daha 28 haftalığım pregostana devam ozaman çok sağol🌷
simkay Bende erken dogum riskım var sabah akşam fitil olarak kullanıyorum bence işe yarıyor bır defada ıgnesını vuruldum bırakma bence doktorunda kullan dedıyse devam et