Merhaba arkadaşlar adem elması diye bir meyve varmış hac ve ümreye gidenlerin cocugu olmayanlar icin getirdiğini öğrendim. Teyzem aylar önce umreden getirmiş ama ben o dönem hamileydim bana bu senebten ulaştırmamış.. dışı sert ceviz gibi Kabuklu ve daha büyük bsey Bunu bilen duyan yiyen var mı merak ediyorum ..?
ben ki hiç bir zaman batıl inanca hurafeli sözlere inanmadım inanmam. Ocak ayında 4,5 aylık bebeğimi kaybettim ondan 2 sene öncede yine bi kaybım olmuştu.. Hic bir sorun hiç bir sıkıntı olmadıgı halde hem zor hamile kalıyorum hemde bebeğimi kaybediyorum 5 yıllık evliliğimde 2 kez hamile kaldm ve ikiside hüsran.. Bu meyveyi de teyzem anneme vermiş bana ulaştırması icin kızdım söylendim ne alaka o kdr ilaç iğne kullandım olmadı bu meyve yi yeyince mi olcak diye.. İnançlı biriyim ama bseyler yeyince de bseylerin değişceğine inanmıyorum.. Bu meyveyi koydum bir kenara duruyor neredeyse 2 3 haftadır.. Ama ne hikmetse bu elime geçtiği günden bu yana sürekli garip rüyalar görüyorum ve
anlamları hep bebek cocuk sahibi olmak filan diyor mesela ck alakasız bise görüyorum anlamına bakıyorm yine cocuk diyor.. Kafam çok karıştı gördüğüm rüyalar beni cok etkiledi cnkü ben 2 bebegimide gördüğüm rüyalar sonrasında kaybettim içim cok huzursuz ne yapsam bilemiyorm..