Masal10 Bebek bakım ürünleri için kararsız kaldım tavsiyeleriniz nelerdir??? mustela iyi diyorlar ama bilemedim !!!
Merii33 Masal10 şampuan mustela pişik kremi bepanthol veya sudocrem ıslak mendil olarak e bebeğin kendi ürünü olan baby me pudrayı sağlıklı görmüyor uzmanlar zaten yeni doğanda pamuk mendil ve suyla silmek daha iyiymiş
Nmeric Masal10 mustelanın yeni doğan seti var. İçinde şampuanı kremi yağı vs bi kaç parçadan oluşuyor. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine o setten aldım. Kullananlar çok memnun kalmış inş bizde memnun kalırız 🤗
Eminey Şampuan mustela, pişik kremi desitin ve sudocrem , ıslak mendil prima pure , tarak fırça chicco , bebek yağı babyoil , pudrayıda rossmandan aldm kendi markasıydı
Ebru-isil Şampuan mustela kullanıyorum ama para vermedim hastane ve eczaneden deneme boy verdiler hala onlar duruyor çok az kullanılıyor çünkü 😊 pişik kremi mustela ve desitin karışık kullanıyorum.Bebe yağı mustela kullanıyorum arada da johanson’s babynin cotton touch diye içeriği diğerLerine göre güzel olanı var onu kullanıyorum.Altını temizlerken su ve pamuk kullanıyorum.Bebek sabunu da babydream almıştım rossmanda satılan.