Selin_4071 Ne yersem yiyim miğdem bulanıyor kusunca rahatlıyorum bilerek kusturuyorum kendimi napıcağımı şaşırdım ya alışkanlık haline gelicek diye korkuyorum
Mhtpctn Selin_4071 17 haftadayım ve hala daha kusuyorum dogru duzgun bısey yemıorum yesem bıle rahatsız olup kendılıyınden cıkıyo 9 ay boyle gıdıcek heralde
Tatlisannedilekk Selin_4071 26haftalığım bulantı kusma devam🤢 kendini kusturma cnm çok tehlikeli doktoruna söyle ilaç yazsın ben prilam kullanıyorum
Alisa_ Selin_4071 Cok normal) ben 4 ay kustum) Her koku migdemi bulandiriyodu, hatta kusunca rahatliyodum) normal yani)
Alisa_ Selin_4071 Normal canim hepsi😩 zor bi durum ama bende de oyle, yanma, bulanti, gaz, şişkinlik😩😩😩
Mhtpctn Alisa_ baslarda serum yedım hep sonra zofer ılac yazdı oda bıtınce baska bulantı hapı kullanıyordum ama onları da surklu kullanmak zararlıymıs bebege kestı doktorum kusman varsa kus yapcak bsey yok dedı 🙈 alıştım zaten artıkk
Ayseg1 26 haftalığım hala kusuyorum sabahları 🤮 17 haftaya kadar prilam kullandım Bi zaman sonra fayda etmedi çok uyku yaptı bıraktı bende sersem gibi yapıyor beni ilacı içtiğim ilk 1 hafta zıpkın gibiydim tabi 😍 sonra foss