Yaprakk Arkadaşlar bu konuyla ilgili post araştırdım ama eski tarihli gördüm o yüzden açmak istedim , Ankara Sincan lokman hekim hastanesinde %50 indirim uyguluyorlar TSK ailelerine sizlerin bildiği başka indirim uygulayan hastaneler hangileri 🙂😇
Wonderanne Yaprakk biz Ordu’dayiz Medical Park ile anlaşmalıyiz ama indirimimiz yüzde kaçtı hatırlamıyorum çünkü 30.haftada doğum paketi aldık
akovalardan Selin17 bunu sizin belirtmeniz lazım bende ilk gittiğimde söylemedim normal sgk gibi ücret ödedim daha sonra eşim söyledi bana da indirim uyguluyorlar diye .diğer gittiğimde söyledim eşimin kimliğini istediler gösterdik şimdi hala kimliği gösterip indirim yaptırıyoruz yoksa onlar direk ücreti istiyorlar
Yaprakk Selin17 kendiniz belirtin mutlaka ☺️ Hangi hastaneye gidiyorsunuz bir dahaki gittiğinizde öğrenirsiniz ne kadar indirim yaptıklarını ☺️
Srhtzlyh Selin17 benimde eşim jandarma ilk başta bilmiyorduk sgk indirimiyle ödeme yapıyorduk. Daha sonra tsk kimliğimi kullanarak ödeme yaptım. 175 ₺ olan ücret sgk indirimiyle 115′e düştü. Tsk’da eklenince 95 oldu😊
Yaprakk akovalardan hepsinin yaptığını bilmiyordum siz nerde ha gri hastaneye gidiyorsunuz 🤭😇 peki koru hastanesinin indirimi var mı biliyor musunuz bilen var mı veya
akovalardan Yaprakk malesef dediginiz hastaneyi bilmiyorum netten iletişim bilgilerine bakıp hastane ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.
Wonderanne Yaprakk 3000 doğum nstler tüm kontroller tüm tahliller bir gece kalma ve bir ambulans hakkımız var 🤗 doğum tek başına 2800 bir gece yatma normalde 250 300 muayene en son 127 olmuş daha da artıyor nst en az 45 50 yani 5 6 binden kurtulduk
Deletedmom281 Yaprakk 📍Kurum indirimi ; Şehirden şehire, şubeden şubeye bile değişiyor. Anlaşmalar yıllık yapılıp yıllık değişebiliyor. Örneğin bugün kurum indirimli muayene olursunuz yarın anlaşma biter indirimsiz fiyattan muayene olursunuz. Yıllık ve anlık değişebileceği için doğru bilgide değişiyor. O yüzden net bir şekilde şudur diyemeyiz ama en son gittiğimiz ücreti söyleyebiliriz
Yaprakk Deletedmom281 evet mesela Van Lokman hekim doğum ücreti ile Ankara’daki lokman hekim ücreti çok farklı aynı hastanenin farklı şubelerinde bile fark olabiliyor ☺️🤭