Annesininkuzusuu Kızlar merhaba gögüs ucuna en yakın biboran ve emzik önerileriniz varmı? Yada çok memnun kaldığınız emzik biboron tecrüblerinizi paylaşırmısınız? 🙏
Annesininkuzusuu mrvky34 720berra- lansionu çok öneriyorlar peki cam mı plastik mi tercih ettiniz bide emzigi varmı onun
mrvky34 Annesininkuzusuu Annesininkuzusuu sut sagma makinamdan plastik biberonum vardi. Plastigi asiri kaliteli. Ama cam almayi dusunuyorum ikinci bebegime. Emzikte avent aldim.
720berra- Annesininkuzusuu YouTube da kullananların çoğunu deneyenlerin karşılaştırmalı videolarını izleyip karar vermiştim lansinoha.ilk etapta cam daha sonra büyüyünce plastik tercih edicem.emziği avent ultra air alıcam onun acelesi yok ilk bir ay vermeyi düşünmüyorum o yüzden daha almadım.
mrvky34 mrvky34 yani ilkinde pLstik kullandim.bunda cam alacagim. Plastikte kirilma tehlikesi yok o yizden cok iyi
Annesininkuzusuu mrvky34 süt sağma makinesini hangisini aldınız acaba mochi baby çok duydum ben onu düşünüyordum
Annesininkuzusuu zeyzey95 evet öyle diyorlar bende ondan alcam galiba ama emziği varnı onun bilmiorum
zeyzey95 Annesininkuzusuu emziğini hiç görmedim ama yine bakarsın canım ben zaten ilk bir ay emzik vermeyi düşünmüyorum sonrasında zaten meme reddi de olmaz artık memeye alışmış olur bende mamajoo emzik aldım iki tanesi 20tl indirimden bakalım yorumlar baya iyiydi e bebekten aldım beğenmezse bebiş avent alıcam
mrvky34 Annesininkuzusuu kizim cam.biberonu dusurup kirdi. Ayagi kesildi. Biraz korkuyorum ama cam da cook saglikli. Emzik konusundada emme refleksi iyiyse anneyi birakmiyor. Ilerki aylar icin dogdugunda emzik vermek buyuk rahatlik.
Annesininkuzusuu zeyzey95 evet memeyi redetme durumunu bende duydum rededermi bendemi sonradan versem emzigi