gzde_blgc34 Merhaba anneler İlk cocugum 33 haftalık mecburi sezeryan olmustum 5 yıl gectı aradan su anda 2 bucuk aylık hamileyim acaba normal doğurma sansım olabılırmı ilk cocugu erken dogup ikincı cocukları gunun de doguran varmı aranızda
nil_sugra gzde_blgc34 bende 28 haftalık erken doğum yaptım 3 sene önce. Şimdi Allah izin verirse normal istiyorum. Bir mani yoksa eğer bunu destekleyen ve gerçekleştiren çok doktor var. Ben de bu arayış içindeyim doğrusu. Dün başakşehir şehir hastanesinde randevum vardı bu soruyu sorduğumda “maceramı yaşamak istiyorsun” dedi sinirimi bozdu. Ama herşey yolunda giderse neden normal doğum olmasın ki?
Dilara22 gzde_blgc34 gayet güzel bir şekilde normal doğum yapabilirsin ben kist ameliyatı oldum sezeryan gibi 3 sene oldu doktora sorduğumda yapabilirsin dedi
gzde_blgc34 nil_sugra aynen benim doktorum da desteklemiyor dogum anında dıkıslerın patlar tuplerın zarar gorur delırdınmı sen cok tehlikesi var dedi Zeynep Kamil hastanesinde cok doktor destekliyor henuz gitmedim oraya gdıcem bırde