Lina7 Merhaba kızlar 36 haftalık hamileyim bebegimde gelişme geriliği var ultrasona göre 32 haftalık görünüyor. Hareketlerimiz çok yavaşladı bu yüzden de doktor 37 haftaya girince sezeryanla alıcak. Perşembe doğum gerçekleşcek. Bebeğim 2 kilo benimle aynı durumda olan var mı kuveze girer mi nasıl olur hiç birşey bilmiyorum korkmuyorum
Aysucaner Lina7 benimki de 2 3 hafta geriden geliyor ama erken alıcam demedi 40 haftadayız hala bekliyoruz
Muberraonur Lina7 benim başından beri gerilik var canım 30 haftalıkken de doktor 28-29 görünüyor dedi kilosu da az 1300 küsür felan
Blackkcat Lina7 Allah yardımcın olsun canım,küveze girsede çok kalmaz haftan ilerideymiş,bebeğin sağlığı iyiyse çok durmuyor küvezde
Aag123 Lina7 canım bizdede aynı durum 3 hafta gerilik var 34-6 şuan . Böyle giderse 37 -38 de doğacak dedi doktor . Haftalık kontrol oluyor
rabiaagenncc Benimde 3 hafta küçük görünüyor ama bana erken alıcam demedi doktor 2400 kilo üstü olması lazım bebek 1800 dü 34 haftalık
Oglusannesi26 Merhaba Allahım yardımciniz olsun öncelikle 🤲 benim bir arkadaşımın bebeğinde de vardı gelişme geriliği çok şükür bir sıkıntısı yok şuan bebeğin.. Allahım evlatlarımızı sağ sağlim kucağimiza aldırsın inşallah 😊🤲
Blackkcat Bende kanama oluyorum erken olacak doğumum mecbur,Allah herkese hayırsını versin,benim 31.haftam bebeğim küçük daha mecbur küveze koyarlar
pamuk32 Lina7 ben aynı şekilde doğum yaptm ilk cocuguma 2200 kg doğdu kuveze girmedi iki saat falan kaldı hemen bir ay içinde toparladı şu an 4 yaşında yaşıtlarından daha iyi ve sağlıklı çok şükür
Susaminannesiii pamuk32 merhabalar gelişme geriliği karım cevresi ve bas cevresinde de var mıydı? Bende 35 te 32 ile uyumlu dogum yaptım. Karın ve bas cevresi 32 ancak boyu 35le uyumluydu. Bas cevresinin kücük olması tedirgin ediyor 😓
Balusuuuu AsiyeA hiç üzülme bende aynı şeyi yaşadım ve 37de 1900 doğdu ama doğunca beslenmesine dikkat ettik 1 ayda 3200 oldu toparladı gitti
Kadze Lina7 doğuma kadar süre nesquik koy iç sabhalari yumurta ve kaşar ye 100 200 gram daha alsa tamamdır bende aynı durumdaydım iki sene önce 2300 doğum yaptım 2kiloya düştü kuvoze girmedi girse de bir iki gün kalır demişti doktorum ama şükür girmedi inşallah snn bebeğinde girmez zaten çok çabuk büyüyorlar doğumdan sonra
Kadze AsiyeA karnımdaki halinden daha çabuk büyüdü valla:) fıstık gibi iki yaşında kız oldu darısı başına hiç korkma ins kuvoze girme girerse de birkaç gün kalır çıkar tedirgin olma sağ salim kucağına al ins
ebru345 Böyle olunca normal mi sezaryene mi aliyorlar. Benimde 37 haftaligim ama ölçümler 33 hafta ile uyumlu doktor sıkı kontrol edecekmiş. Alabilme imkanı varmış kilosu 2300