Filiz56 Kızlar merhaba 30 haftalık hamileyim ve çok Kaşık ağrısı çekmeye başladım hala çalışıyorum ayakta kalıyorum çoğu zaman ağrılardan yürümekte zorluk çekiyorum adımlarım kısaldı bile diyebilirim varmı benim durumumda olan bu normalmi ilk hamileliğim bilgim hiç yok bu konuda
Mom9272 Filiz56 o haftalarda benimde başladı canim bebeğim doğum pozisyonunda olduğu için oluyormuş acaba sizinkide dönmüşmü?
Filiz56 Mom9272 bilmiyorum 🤷♀️ ay sonu kontrolüm var yani en son doktora gittiğimde erken doğum riskin yok demişti hatta açılman yok iyi Durumun demişti
Psikolog-anne Mom9272 melisacııım ara ara giren sancılarım var bugun ve dün acaba sendede oluyor mu? Haftamız yakın normal seyreden Bi durum mu ki acaba?
Mom9272 Filiz56 hımm anladım canım benimki doğum pozisyonu aldığı için çok ağrı yapıyor yürüyemıyorum bile baskı yapıyormuş sizinde öyledir belki diye tahmin ettim
Filiz56 Mom9272 gerçekten bende yürüyemiyorum doğum pozisyonu tam olarak nedir açıklarmısın yani erken değilmi daha korktum şuan
Psikolog-anne Mom9272 karında da var aşağıya dogru da iniyor, sabahta böyle kitlendim kaldım bıçak sancısı gibi oldu, normal oldugunu düşünüyorum artık yavaş yavas baslar cunku sancılarım, sende de oluyor mu ki?
Mom9272 Psikolog-anne bende yatarken çok oluyo canım hiç yatamıyorum gibi bşey hemen karnıma kasığıma ağrı saplanıyor az gezinince geçiyo bende anlamadım😅 ama normal bence artık doğurmamız geldi vucut kendini doğuma hazırlıyor 🤭