Selam kızlar bugün idrar tahlili verdim sonucumda lökosit yassi epitel ve bakteri degerleri yüksek çıktı doktor randevum yarın böyle birşeyle karşılaşan var mi🙁
İdrar tahlili sonucu:(
Kubra2kat bugün gittim bende doktora. Enfeksiyon var dedi dr. İlaç verdi tek kullanımlık.
Kubra2kat canım benimde idrarimda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç ve antibiyotik tedavisine başladık endişe etme tedavi edilmezse bebeğe zararlı kesinlikle verilen ilaçları kullanmalisin geçmiş olsun.
Kubra2kat benim aylarca geçmedi kafaya takmayın ilaç verecek kullanırsınız. Bol su için geçer
Kubra2kat bende bir ay önce gittim var dedi tek kullanımlık ilaç versi içti 2 bucuk su içtim bugün yine gittim çektim cokkk az geçmiş dedi anlicagin hepimiz aynı derdi yaşıyoz
Kubra2kat benimde lökasiy çıkmıştı doktor bir ilaç yazdı bir kere gece içiosun dedi sabaha temzleniyor. Suyla karıştırıp içiliyordu. Bende kullandım sorun yok şuan
Bir arkadaşım erken doğum riski olablir dedi saglik ocaginda çalışıyor boyle bisey yasamadiniz dimi
Cnm bnde 30. Haftadaym bnde de bakteri cikti ve böbreklerim kum döküyormuş ondan sancim oluo surekli antibiyotik verdi gecen hafta kullandim gecmemsti simdi baska antibiyotik verdi gece alicam sadece insaallah iyi oluruz
Ravza123 idrarimda yüksek oranda enfeksiyon çıktı antibiyotiği bu yüzden verdi doktor kullanıyorum ben doktorum ne derse yapıyorum. Enfeksiyon ilerlerse bebeğe zararlı oluyor.
Ravza123 125 mg antibiyotik
Kubra2kat sanırim akintidan dolayi oluyormus benim de idrar da akinti cikti fitil verdi 3 gun fitil kullandim.Korkma ilaclarini kullan yeter ki.
Banada monorul şase vermişti geçti hemen
Çok teşekkür ederim canlarım bakalım yarin doktorumuz ne dicek dua edin🙁