Ece0102 Bende dün yaptırdım 37 haftalık olduk ve dün oldu çatı muayenesi. Başta stres yapmıştım ama korkulcak bişey yokmuş. Rahat olduktan sonra ne zaman bittiğini bile anlamıyorsunuz
yasemin535 Asli1453 Gerçekten korkulacak bi durum yok etraftan duyduklarınıza inanmayın bazıları abartmayı çok seviyor. 2 gun önce oldum saniyelik bir olay kendinizi kasmayın emin ol ilişkiye girmek daha zor😂
MinnakLiva Asli1453 ohoo doktordan parmaklanmak alışkanlık oldu artık 😂😂 her seferinde böyle acısa ikinciye baktırır mıyım en az 30 kere alttan muayene olmusumdur
04052016mh Asli1453 ozaman sıkıntı yok canım doktor çok güzel bakıyor kendini de kasmadığın sürece acı olmuyor 😊 bir defa hafta sonu acil oldu devlete gittim de devlete gidiyorsan anlatmayacaktım korkma diye 🙈
Eminey Ben de dün çatı muaynesi oldum 36+4 deyiz hiç acımıyo 15-20 saniye sürdü sadece parmağını sokunca hafif irkiliyosun o kadar 😁
Pnaryenen Ben de 29+4 deyim erken doğum riskim var 22 yaşımdayım sayamayacağım kadar alttan muayene yapıldı acı eşiğim düşük zannederdim hep ama annelik iç güdüsü rahat olduğunuz andan itibaren hiçbir şey hissetmiyorsunuz 😊