Merhaba kızlar çok şükür sonunda bende doğurdum normal doğumdan çok korkan biri olarak normal doğum yaptım gelelim hikayeme 😊 37+3 tüm sabah eşimi işe gönderirken hafif kasık ağrım vardı ama her zamanki gibi bir ağrı sonra yattım tekrar uyudum uyandım kahvaltı yaptım markete gittim eve geldim saat 2 civarı tuvalete girdim çişimi yaptım ama hala gelmeye devam eden bişey vay tedirgin oldum kendiliğinden akıyor tutamıyorum baktım rengi aynı su gibi şeffaf anlamıştım suyum geliyor hiç telaş yapmadım depend giydim hemen ara ara gelmeye devam etti 4 5 kez baya altımı ıslatıcak kadar geldi doktorumu aradım hemen gel hastaneye dedi bu arada bursa medicana da doğum yaptım. Eşime haber verdim suyum geliyor diye 4te işten geldi valizleri de alıp hemen hastaneye gittik ama bende ağrı Sancı falan yok ebe kontrol etti 2 cm açıklık var yatış yapılcak dedi
Lavman yapıldı doktorum geldi ve suni Sancı ile destekliyelim epidural yapalım bu gece bitsin bu iş dedi😊 kendi sancılarını beklersen belki yarını bulur doğurman dedi anestezi uzmanı geldi epidurali taktı ama acımıyor ben heycanlanmıştım sadece daha sonra suni Sancı verilmeye başlandı ilk baş düşük olarak sancılara dayanamaz olduğumda ebe gelip epidurali yaptı sancıyı nst de çekmek çok zor gerçekten plates topunda zıpladım yürüyüş yaptım öyle daha iyi Sancı karşılamak ebe 15 dk bir gelip açıklığa baktı o sancıları çekerken birde o muayene baya can yakıcıydı sabah karşı 4.30 geldi baktı ve doğum haneye gidiyoruz dedi ben yorgun bitkin bir şekilde yapamıcam olmıcak diyorum kendimden geçmişim artık eşimde gelsin dedim tmm dediler doğum haneye girdim çatala yattım ve bir güç geldi resmen 3 4 ıkınma da ebelerinde desteğiyle 15 dk da aldım oğlumu kucağıma kesiğim var ama kaç tane olduğunu bilmiyorum oğlum doğdu benim tüm acılarım dindi bitti onun muayenesi sırasında doktorum beni dikti odama geçtim hemen arkamdan oğlumda geldi benim hikayemde böyle hiç korkmayın sancılar zorluyor elbette ama
Rabbim kolaylık veriyor hepinize hayırlı doğumlar 🙏😊