Asenaa Kızlar az önce parmaktan kan sekerime baktım 260 çıktı yemeğin üzerinden 2 buçuk saat geçmişti çok mu yüksek sizce biraz endiselendim25 haftalik hamileyim..
Bhrygz Asenaa canım 1.saat tokluk 140 2.saat tokluk 120 nin altında olmalı.Bence bir doktorunla görüş şekerin yüksek şuan ki sonuca göre
Tgbabsra Asenaa off baya yüksek normalde şeker hastalığına teshsis koyulmusmuydu koyulmadı ise doktorunuzun haberi yoksa hastane ye gitmeniz şart
Seqnem Asenaa yemeğe başladıktan 2 saat sonra ki ölçüm 120 altı olmalı. İlk saat 140’ın altı olmalı. Çok yüksek. Ben 170’lerden inemedim diye insülin kullanmaya başladım.
Asenaa Bhrygz canım parmaktan baktım ya dedim belki ondan yüksek çıkmıştır cunku kan verdiğimde hep normal çıkıyordu
ipeksfr Asenaa iğneyle parmağı deldiğnizde ilk gelen kanı silin ve sonra tekrar sıkın o kanla ölçün bi.
ipeksfr Asenaa cnm pili zayıflasa bile yanlış gösteriyOrlar. Sen nasılsın Peki şekerin yüksekse rahatsız eder seni. En doğrı sonuç için kan ver yinede
Asenaa ipeksfr onu bilmiyordum cnm ben kendimi kötü hissetmiyorum normal yani p.tesi sağlık ocağında baktirayim en iyisi açlık tokluk felan
Asenaa ipeksfr tamam canım cok teşekkür ederim kötü olursam bi doktora gideyim en azından içim rahatlar
Seqnem Asenaa anlamıyorsunuz zaten yükseldiğini. Ben de iyiyim diyorum ama yüksek. Daha da yüksek olunca uyku bastırıyor. Makinede sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.