Fusun Kizlar canim adini bilmedigim seyler cekiyor😂 mesela boyle kitir kitir tatli olmayan yagli olmayan bisey istiyorum ama adi yok 🤤
M_N_R Fusun 😂😂😂😂oluyo ya bazen insan bişey istiyo ama ne istedigini bilmiyo🙄eşim yanimda yiyecek adi soyletemiyo😂agizindan bişey cikinca donup bana bakiyo canin cekti mi diye 😂😂iyi taniyo karisiyla kizini😂😂
Rabiamesut Fusun Canım çok şey yemek istiyor ama olduğunu bilmiyorum😂😂Hayatımda hiç yemediğim şeyler aklıma geliyor🤤
Merve_12 Fusun bu sabah uzanmış tavana bakıyordum alçı var ya tavanda lambanın etrafını saran onu kemiresim geldi 🤣🤣🤣
Fusun M_N_R bizimde kizimiz olacak insallah 🥰 benimde disardan koku gelince canim cekiyor evde ayni sey pisse yemem 😂
Canvecansu Ozdmrkbraa yok bulamadım kuru incir yedim ama yok gece rüyalarıma kadar girdi aileme de çok söylemek istemiyorum üzülüyorlar bulamayınca 😅
Ozdmrkbraa Canvecansu bende kuru incir yedim ama geçmedi eşim her yerden aradı sordu bende ailelere duyurmadım bulunmadığı belli bişey diye hâlâ nefsim istiyor sanki 🥺 eşimde çocukta leke olmasından korkuyor bide 😂
Fusun Rabiamesut 😂😂aynen benimde canim hic yemedigim bisey istemisti annem yemedin hic belki guzel dgl diyordu ben hayir biliyorum cok guzel dedim dedim yedim en son 😂
EylulEsen Fusun ilk hamileligim de böyle bişi olmadı ama şimdi adını bilmedigim hatta tadını bile bilmediğim şeyler çekiyor canim😆🙆🐣