Aylinemre Kızlar ben 23+6 haftalık hamileyim 3kilo aldım bu zamana kadar karnım çok az çıktı sizce bu nomalmi normalde de zayıf ve cok kilo alamayan Bi insandım ilk gebeliğim.. Birde şunu sormak istiyorum vanda doğum yapan ve bildiğiniz iyi bir hastane varmı
1zeynepelif Aylinemre canım genelde 6 ay ve sonrasında çok çıkar derler. İç karnın geniş ise belli olmayabilir. Benim de 18.haftadan sonra çıkmaya başladı. Şimdi 20+4 olduk yine de çok fazla değil zamanla çıkar galiba 😂
Gokceylmaz_ Aylinemre Aylinemre Merhabalar 38 haftalık hamileyim 5,5 kilo aldım karnım son 3 hafta kala belirdi uzun boyluysan ve dediğin gibi zayıfsan 30 haftadan sonra belli olabilir ama o da 4 aylık bir göbüş gibi olur 🙏 doktora özellikle sordum az kilo aldım göbeğim çıkmadı diye bazı şeyler genetik bebek iyi besleniyorsa ayına uyumlu gidiyorsa kilonun ve göbeğin pek önemi olmadığını söyledi içini rahat tut🌸
imren91 Aylinemre Ben Van’da görev yapıyorum. Lokman Hekimde Ahmet Melih Akyol’a gidiyorum, memnunum ilgili bir doktor. Bir kaç tanıdığım orda doğum yaptı yönlendirme ile buldum doktoru.
Bytugbaaceliik Çıkmaması iyidir boşver çatlağın olmaz 😊 İç karnın geniştir.Benimde öyle oldu gayet memnunum şuna 9 ay 10 gün tamam olmak üzere ve büyüyen karınla hayat cidden zor o yüzden iyi ki geç çıkmış diyorum