Frida Merhaba hastaneye yatışım yapıldı şu an 1.5 cm açıklık var düşük riskin var dedi dr. Benim gibi olup sağlıklı yürüten var mı hamileliğini. Daha çok küçük, üzülüyorum. 😕
Bozslanomur Frida cnm yatış verirler birde erken dogum önlemeye igne verirler bnde öyle olmadı ama tehlke var dediler ve igne verdler haftada bir vuruluyor
Perimasali89 Frida u umarım tam zamanında doğar bebeğiniz açıklığı nasıl görüyorlar ultrasonda mı acaba benimde kanamalarım oluyor ama bakmıyorlar sanırım açıklığa siz nasıl farkettiniz
Frida Cnnhls ben bir önce ki gebeligimi kalbi durmasi sonucu kaybetmiştim zaten 17 haftalıkken vardı yani erken doğum riskim bilmiyorum ama şu an neden oldu
Zynpkzm Kuzum sakın korkma .Gönlünu ferah tut .Tedbir amaçlıdır iğneler ve ilaclar ile duzene girer insalllah dualarım seninle ❤
Frida Perimasali89 Ya yolda yürürken vajinama bıçak saplanır gibi oldu karnım ağrıyordu gittik hemen dr ultrasonda göründü açıklık
Cnnhls Bebeğinizin kilosu ne kadar peki canım şuan Korkma Allahın izniyle düzelicektir Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin