aysegzr_aslan Kızlar bu gun dus almak için banyoya girdim köpük yaparken baktın kan su döktüm sook oldum Bi anda yerde görünce ama sanki arkadandı acaba neydi o basur olur ki o kanamanın nedeni acaba önden miydi sonra olmadı ne yapim sizce sasırdım
Nezosikra aysegzr_aslan korkma canım takıp et nerden geldigini anlamaya çalıs basurdan da olmustur muhtemel dikkat et yinede nerden geldigine iyice emin ol olmadi ji doktora basvurursun
Berra20 aysegzr_aslan ya kusura bakma ama bi aci fln hissetmedin mi bi de ters iliskiye fln girdin mi ondn olabilur mi affeedrsin
aysegzr_aslan Nezosikra aynen nerden geldigi bilmiyorum ilk defa basıma geldi doktoru ararsam gel bakalım diyecek Altan muayene istemiyorum suan korkuyorum öndensede Bi zararı var mı ki
Melodixxx aysegzr_aslan burdan sağlıklı bir cvp alamazsınız bence bir doktora gidin sağlık bu ihmale gelmz
Liva90 aysegzr_aslan geçmiş olsun öncelikle ama kusura bakmayın da yani sizin bile nerden geldiğini anlamadığınz kan için biz nasıl bir yorum yapabiliriz takip edin tekrar olursa doktorunuza danışın
aysegzr_aslan Berra20 yok canım cok sükür hic ters ilişki falan olmadı bizde kac yıllık evliyim dün bacak aram agrıyodu ama biraz önce yine geldi baktim yukarıdan geliyo iki kalcamın baslagıc arasından geliyo 2pecete ile sildim kan ordan sac sapan anlamadım ya basur ordan mı gelir kan
aysegzr_aslan Berra20 yok canım olmadım kan ilacı içtiğimden beri günde Bi kac kere gidiyorum hatta lavaboya o kadar yemediğim halde ishale yakın bişey herzaman ondan mıdır ki catlak mı