Eminerd Kızlar 10-15 dkdır ayaga kalkınca sağ tarafımdan sancı giriyo karnım taş gibi oluyo oturunca bi süre sonra geçiyo ama tekrar ayağa kalktığımda yine aynısı oluyo.. nedenini bilen var mı acaba 😔
asianneadayi Eminerd canım hiiiç endişelenme o haftalar oluyor öyle ve dinlenince geçiyor ben de yaşamıştım doktorum magnezyum iç dedi ve hakkaten uzun sürmemişti
mysweetbaby Eminerd 31 haftalığım her akşam yürüyüşe çıkarım dün tam yürürken bir anda kasıldı dediğin gibi karnımın bir tarafı sivrileşiyor ve ayaktayım diye düzelmedi de eve nasıl gittiğimi bilmiyorum bikaç gündür magnezyumu aksattım sanırım ondan ama insan bi korkuyor
Irmakkk21 Eminerd benimde aynısı oldu sağ tarafımda göbek deliğimin yanında toplanıyodu sancim göründü nst de 28+4 bende
Eminerd Irmakkk21 ayağa klktığımda evet oturunca bi 5 sn falan sonra yavaş yavaş yumuşuyo karnım ağrı geçiyo
Eminerd Irmakkk21 önceden de aynı yerde toplanıyodu dün doktora gittim zaten ama bi kere oluyodu geçiyodu şimdi ardı ardına olunca tedirgin oldum
Angelada Eminerd benimde dün oldu sol tarafta aniden kasildi ayağa kalkamadım kalkınca yürüyemedim oturdum bekledim geçti 20 haftalik
Eminerd mysweetbaby bugün dışardan eve gelirken 5 dk yürüdüm ve hemen karnım sertleşti yine ve yürüyemedim ağrı oldu oturdum geçmedi taksiye iki adımlık yola bile taksiye binmek zorunda kaldım