Eda06 Yanakiscoming yürüyüş ve egzersiz. Bebeğin başı ağır olduğundan yer çekiminden dolayı ne kadar ayakta durursan o kadar aşşa iner canım
aysldogan Yanakiscoming Benim bugün kontrolüm vardı sabah dr’a gittik hala kanala inmemişti nst ye bağlandım sancım çıktı ama ben hissetmedim sonra dr çarşamba suni sancı ile başlatalım dedi bugünde açıklığa baktı 3 cm açıklık olmuş doğum başladı dedi suni sancı verdi ama kendi sancım da başladı suniyi kesti o ara bebek kanala indi zaten hemen epidural yaptılar hiç sancı çekmeden normal doğum yaptım dr bu kadar kısa sürede olduğuna şaşırdı normal doğum değilde hep sezeryan önerdi sonuç bebek kanala her türlü iniyor son ana kadar bekleyin bence🥰
Yanakiscoming Bebekleriniz kanala inmiş mi peki ya? Doktor iimidiye inmesi lazımdı artık normal olma ihtimali yüzde 20 falan dedi moralim çok bozuk. Baş aşağı ama kafa kanalda değil 🥺 KumsalPera Ftmanzlm Bytugbaaceliik aysldogan
Yildizsevgi 38+3 bende bekliyi surda🤗 hep bel agrisiyla gecirdim hamileligi scuat falan yapamiyorum daha az önce yine denedim belim yarilcak gibi oluyo yürüyüş iyi diyolar 1 saat yurusem aksama kadar kendime gelemiyorum nasil dogurcam diyorum simdiden🤦♀️ normal dogumda cok istiyorum
Nrs1234 Yanakiscoming ya bende 38+1 im bebek baş aşağı ama kanalda değil dedi nasıl kanala iner acaba bir kaç arkadaşım cinsel ilişki dedi ama tedirgin oldum bende
Bytugbaaceliik Yanakiscoming Benimde aynı senin gibi ve bu gidişle sezeryan olcak sanırım 😢 Normal doğumuda o kadar çok istiyordum ki
Ftmanzlm Nrs1234 kanalda değil hala yarına sezeryan dedi doktorum cok korkuyorum hiç istemiyorum. Günlük ilişki yürüyüş duş önermişti bna ama işe yaramadı
Nrs1234 Ftmanzlm bende denedim ama gece sadece belime sandı vurdu baya nişanım yada suyum gelmiyor 😂 napıcaz böyle haftaya kadar dönmezse sezeryan dedi 😥
cankiz1010 Kızlar Normal doğum bekliyorsanız naçizane Meryem Suresini okuyun. Okuyamıyorsanız dinleyin netten. Bebek kanala insin diye emeklebilir, plates yapabilir merdiven inip çıkabilirsiniz. Ev işi hareket tarzı şeyler bebepe hız verir 🙏❣️
Ftmanzlm cankiz1010 günlük meryem ve inşikak surelerini okuyup secdesini yapıyorum ama nasip olmayacaksa olmuyor galiba ne bir sancı ne bir ağrı
Ftmanzlm Nrs1234 valla sezeryan cok korkutuyor beni ilk kızım sexeryanla oldu onun acısını hala unutamıyorum 3 yıldan sonra bel agrım filan hafifledi o yüzden sezeryan sonrası normal istiyorum herseyi denedm elimden geleni yapıyorjm ama hiç sancım yok doktor kendi sancın olmalı dedi suni veremem dedi
cankiz1010 Ftmanzlm Rabbim ne nasip etmişse o canım okuduğun sureler dualar normal doğumda olmazsa bile sezeryanda yardımcın olur inşallah