Mekanikcianne Minanin_Annesi canım be 6 parça aldım hastane çıkışını eve gelince bir sürü tulumu olacak nasılsa e bebekte LCWaikiki de mamino da çok güzel takımlar var
MelisaMila Minanin_Annesi Henüz almadım erken diye ama Mothercare güzel set vardı. E bebekte de %100 pamuk hastane setleri bulunuyor.İkisinden birisi bence ❣❣😊
Sinemhaciaydin Hiç almadım. Beğendiğim takımları alıyırum . Yanına battaniyeler de alıcam daha hesaplı ve gönlüme yatan oluyor. Gereksiz şeyler var hastane çıkışında .
Domatesimm Minanin_Annesi ebebekte Aziz bebe 10lu setler indirime girmiş güzel görünüyor. Bana kaynanam almış bebitof yazıyordu üzerinde çok güzel yumuşacık. 5li olanını ebebekten almıştım Kaliteliydi 👍🏻
Mervenazuur Bende instagramdan sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu isim baskılı olanlar var çok hoşuma gidiyor 😍
ErsiNuray Minanin_Annesi canm e bebekden aldm indrmde aziz bebenim ürünleri butcene uygunsa al derim netten aldm 2 adet 10lu 2 adetde 5li yumusacik cok begendim bn diger sitelerde ayni ürün 150den assa deil. 90 tl aldm bn 10lulari 5lilerde 30 du galiba
Mine Minanin_Annesi civilden almıştım indirim vardı 50tl ye iki tane 100e aldım. Bi takım da bebek mağazasından almıştım hatırlamıyorum marka ama tütülü süslü diye yumuşacıkta hepsi bebek ürünleri %100pamuk olmalı ona bak sadece
Mugecim Minanin_Annesi benim daha cinsiyet bile belli değil ama heves ettim dayanamadım 😃 her iki cinsiyet için de Kanz’dan aldım bile bulunsun kenarda 🙈 birini hediye ederim olmazsa 😂