Merve_cayir46 Merhaba hnimlar doktorum bana bebegin suyunun fazla olduğunu söyledi ama sorun olmayacgini da belirtti boule bişey başına gelen varmii lütfen yardımcı olun bazıları erken doğum olabilecwgi’ni söylüyor 🙏
Ahsend49 Merve_cayir46 benim de plesentam büyük bu yüzden su azlığının olabileceğini bununda erken doğuma sebep olabileceğini söyledi detaylıya gittiğim Prof doktor . Bence suyunun fazla olmasından bişey olmaz . İki haftada bir kontrol ettir suyunu dediler bana . Riskli bi durumun olsa sürekli bakılsın falan derlerdi
Rukiye58 Merve_cayir46 banada doktorum dün dedi suyun fazla ama bunun nedeni bir ihtimalle şeker olabilir dedi dün yükleme yapıldı değerlerim çok güzel iki hafta sonra kontrole gidicem yediklerine dikkat et düzelir belki bu şekilde düzelenler oldu dedi meyve çok yiyorum sanırım ondan oldu benim
Merve_cayir46 Ahsend49 rabbim saglicakla kucağımiza almamizi nasip etsin İNŞALLAH ya anne yüreği istw doktor sorun olmaz desede insanin içinde bi kaygı oluşuyor 🌸
Merve_cayir46 Rukiye58 banada sorun olmaz o dedi zaten gün gectikcw azaliyomus doğumuna yakın biz 26+5 iz 👼sen kaç haftaliksin canım bu arada bendede önce şeker çıkmıştı ama çok şükür düzeldi tok gittiğim için olbilir dediler 🙏
edaozdxx Karpuz ve unlu gıdalar fazla tüketiliyorsa ondan oluyormuş. Benim de suyum fazla. Acayip karpuz yiyorum meğer ondannmış 😅
Merve_cayir46 edaozdxx evet bende her gün karpuz yiyorum hastasiyim 🙈😅 havalarda sıcak o iyi geliyor 😅😅