hifaninannesii Nurrrr-00 bende de oldu 4 aya kadar lekelenme de devam etti şuan 24 haftalık olduk geçti ćok şükür korkutmayın kendinizi
Annisko Nurrrr-00 yok canım herşey normal dedi.zaten hemen kalp sesini de dinledi açıkçası ben sordum yasak var mı diye yürüyüş ya da birliktelik için herşey yolunda dedi.kisitlama koymadı.şükür diyorum ya şimdi 35 haftamızdayız minnoş kızımla 💕🧿🙏
Annisko Nurrrr-00 inşallah canım stres yapma allahım yardımcı oluyor sağlıkla gelsin bebişlerimiz.benim de ilk gebeligim bende cok paniklemistim.🙏💕
SoniS Kızlar bana da yardımcı olun nolur, 9+2yim akıntının içinde çok hafif kan vardı , bu da kanama mi oluyor , yoksa normal mi , sizde de akıntı içinde mi oluyordu direkt kan mi geliyor?
Nurrrr-00 SoniS benm de akıntı içinde kahverengi kanama oldu canım. Kesenin dışındaydı çok şükür. Anlıyorum seni insan panikliyor ama korkmamamız lazım sakin ol 🙏🏼 Herkes bişey olmuyo yazıyo doktorlarda kötü bişey söylemiyo. Dua edelim yeter
Edakarpuz Canım benımde 6 haftadan 12 haftaya kadar kanama vardı kese etrafında canını sıkma sakın 3 ay dolunca geçiyor
Edakarpuz Nurrrr-00 kanamam hergun az az oldu sonra kahverengi lekeye döndü 3 ay boyunca lekelenmem oldu yanı.
Nurrrr-00 SoniS doktora gitmemi öneririm canm 🙁 önemli bişey sonuçta görmesi iyi olur. Bi şekilde gitmeye çalışsan iyi olur. Acile bile gitsen bakarlar
Myssr Nurrrr-00 benim de 6. Haftada kesenin iki yaninda kanama vardi cok stres yaptm doktor bi sıkıntı yok demesine rağmen. İlac kullaniyorum biri kapandi biri duruyo korkmayın gecer insallah
Myssr Nurrrr-00 ignesi baya agrms ama daha etkilidir. Bana da 12. Haftaya kdr yat dinlen ağır kaldirma ve cinsellik yok dedi.
Sanslikedi17 Nurrrr-00 benim 5. Haftadan beri kanamam var arkadaşım ve progestron başladı doktorum ki gecen kırmızılı siyahlı baya kanamam oldu 7.haftamda. ben gidiyor zannettim ama kanama alanı boşalmış kaybolmuştu göbişimde rahatladı sanki. Tabi hemen doktora gittim korktum ama iyiydi herşey
Sanslikedi17 Nurrrr-00 kahverengi akıntım hala var canım oluyormuş benim gibilerde kalbi atıyorsa hiç bir sorun yok