_mucizem_ Kevserr42 işte hı hı deyip geçeceksin 😏 al yavrunu kucağına kokusunu Çek içine sarıl el alem ne derse desin kime ne ☺️
Kevserr42 _mucizem_ kokusunu cekemiyom suan bacim burnumun direk kirilcak birazdn ablasiyla sozlesmisler galiba ikisi birde kakasini yapmis😂😂
S-r-p Kevserr42 ne güzel arkadaşların varmış hemen pisliklerini açığa çıkaran sil gitsin canım öyle arkadaş olmaz ki eşinin kulağına gitse ne kadar kötü olur seni düşünmeyen arkadaş mı olur
Kevserr42 S-r-p hepsini aradim dedim bnle muhattap olmayın bnm niyetimi allah biliyo siz kim oluyorsunuz hepsi kem kum biz demedik muhabbetine geçtiler dost görünümlü 🐍🐍hepsi
S-r-p Kevserr42 herkesin kalbine göre versin hiç canınızı sıkmayın siz kendinizi bildikten sonra üren çok olur
Ayazsimay Kevserr42 esin nasil musaade etti biliyormuydu bnm esim etmezdi yani eski sevgilimin adi diye
Kevserr42 Ayazsimay yalnız bnm esimin de bi gecmisi vardi bn onu geçmişiyle kabul ettim oda bni geçmişimle kbul etti
Merveb46 Kevserr42 kocanız sıkıntı etmiyor sizin niyetinizi biliyorsa geri kalan paçozları önemsemeyin
m_yel Kevserr42 zaten yeryüzündeki tek Mehmet sizin eski erkek arkadaşınız sanki 🙄 önemli olan niyetiniz ve eşinizin bunu bilmesi, daha yeni anne olmuşsunuz böyle dost görünen düşmanlar yüzünden canınızı sıkmayın, ağzı olan konuşur bu devirde
Arzu25 Kevserr42 arkadaşlarınla görüşmeyi kes ve bundan kurtul kim onlar senin özeline yorum yapıyorlar altı üstü arkadaş evliyken arkadaş seçimine dikkat etmek önemli canm
MutluAnnnecik Kevserr42 yargılamak değil fakat annem babamın ismide olsa koymazdm ben eşimde koysa cok büyük olay çıkardı birgun hepimiz olucez aynı isimler sülalede mi dolanicak bilemedim ben asla ve katiyen izin vermem.
Kevserr42 MutluAnnnecik anne baba ismine bnde karsiyim cnm kizimda kaynanam.yada annem ismini koymadim ama oglumda sucsuz yere öldürülmus birinin ismini koyarak . Esim mutlu ettim inanıyorum