B8use Cnnhls avent soothie emzigini aldim ama birde normal 0 6 aylik olanini alicam . Prima premuim care bez uni baby islak yenidoga pamuk mendil . Biberonda avent cam kucuk aldim ama kullanmicam insallah
Sblanne Cnnhls avent biberon ve emzik tercih ettim bez olarak da komili kullanacağım zeytinyağı etkili olduğu için bna göre daha doğal geliyor ıslak mendilde aynı marka tercih ettim ama ilk etapta pamukla sileceğim😊
Minanin_Annesi MerveKontakay Biberon Ucunu ilk baslarda kullanbilnek icin mi aldınız ? Farkli 2 numaralu üç falan mi
Cnnhls Bende en iyi biberonun philips avent olduğunu çok duydum araştırdım bi de chicconun eğik uclu biberonunu aldım oda çok güzel 😊
HaticeKutlu Sblanne canım komili bez de başta stok yapma oldu mu benim bi arkadaşım da öyle düşündü bekleneni karşılamadı sızdırma çok yapıyormuş ☺
Elif4334 Cnnhls philips avent kesinlikle tek geçerim ama emziği ucuz bişey al emmeyebilir ben avent alıcaktım ama iyiki almamışım çünkü emmedi hiç kızık ayrıca diş hekimleri nuk un emziğini öneriyolarmış nuk aldım emzik olarak da