minik10eller Cuma günü Bim’e de gelecek aynı fiyata. Ebebek daha güvenilir olur diye ben siparişimi verdim kargo da bedava inşallah güzel gelir 🤗Kızı olanlara pembesi de var. 🥰
minik10eller Deletedmom337 internete de 3 temmuz kataloğu yazarsanız daha net resme de ulaşabilirsiniz 🙂
minik10eller aysehifa4 pembesi tükenmiş ama yeşili var siz pembe mi alacaktınız? Takip edin bence gün içinde stoğu güncelliyorlar. Yeşil de sabah yoktu az önce yine bakayım dedim gelmiş hemen aldım 😄
minik10eller Berra20 igmyükle yazıyorum google ye resim yükleyince aşağıda 2 tane link çıkıyor 2.sini kopyalayacaksınız
ZeynepBetul Ay evet ikiside tükenmiş görünüyor Çok istiyorum inşallah denk geliriz Teşekkürler bilgilendirilme için 😘😘
minik10eller ZeynepBetul şimdi tekrar girip baktım bende yeşil satılıyor pembe tükenmiş 🤔 sayfayı yenileyip ana kucağı diye tekrar yazın bence olur yeşil alacaksanız yani 🙂
minik10eller Fatmanz1erva2 0-9 ay yazıyor kullanım için. 9 kiloya kadar. Bazı bebekler sevmiyormuş bunu ama bence kullanışlı gün içinde yatar umarım sever 💙