Tugbaal Detayli ultrasonda alttan muayenede sadece rahim agzina mi bakiliyor yoksa bebekle ilgili birseye mi bakiliyor
Meriwa Tugbaal detaylıda karnından bakılıyor canm altdan olmuyor bebeğin organ gelişimne haftasıyla organları bası karnı eller ayaklar uyumlu mu ona bakılıyor
Akty0753 Tugbaal detaylıda ultrasonda alttan bakılmıyo karından bakılıyo ölçümler yapıliyo ba ense kol bacak damarına varana kadar herseyine bakılıyo 45 dk sürüyo
Mervenur_kcbs Tugbaal benim gittiğim doktoru beyninde bir yeri görmedi alttan bakmak istedi bunun için
Tugbaal Meriwa rahim agzi acikligindan suphelendi alttan da muayene etti de acaba sadece ona mi bakiliyor bebekle ilgili herseye karindan bakiliyor degilmi
Tugbaal Tatlisannedilekk rahim agzi acikligindan birde enfeksiyondan suphelendi o yuzden alttan da muayene etti bebekle ilgili herseye karindan bakiliyor degilmi bebekle ilgili herseye
Meriwa Tugbaal detaylıda altdan maayneyi hiç duymadım canm sadece bebek bakılıyor senin rahim ağzı açıklığını kendi doktorun muayne ediyo detaylıyı perinetolog veya radyoloji uzmanı yapıyor
Tatlisannedilekk Tugbaal anladım cnm, bebekle ilgili herşeye karından ultrasonla bakılıyor detaylıda en ince ayrıntısına kadar bakılıyor zaten bebeğin
Tugbaal Meriwa zaten benim kendi doktorum da perinatalog detayliyi da o yapti alttan muayene ettiginde rahim agzi normal dedi . Ama ben suphelendim acaba sadece ona mi bakti baska birseylere de bakti mi diye
Tugbaal Tatlisannedilekk cok saol canim benim merak ettigim sey alttan muayene ettiginde bebekle ilgili birseye bakmiyor degilmi
Mervenur_kcbs Arkadaşlar alttan bakılmıyor demişsiniz ama bazı durumlarda doktor isteyebiliyor 🌸 bilginize 🌸