Reyhan55 Hilalblc-12 benim ilk gebeligimde 6. Aydan sonra tam hamile olarak gorundum canım dert etme bebeğinin gelişimi iyise
Reyhan55 Hilalblc-12 benim ilk gebeligimde 6. Aydan sonra tam hamile olarak gorundum canım dert etme bebeğinin gelişimi iyise
Hilalblc-12 Suleyigit hemen istiyorum karnım büyüsün hamile tişörtleri almak istiyorum😂hala eski kıyafetlerimi giyiyorum
Sibelsercan Hilalblc-12 dur şimdiden bozma psikolojini karnın büyüyünce o psikoloji çok lazım olacak sana 😂 dönemeyeceksin yatakta ağırlık yapacak vb vb
Dzeyy Hilalblc-12 30 haftalığım ben 3 kilo aldım 24. Haftaya kadar bende kilo almadım göbeğin çıkması yapısal bişey iç karnın genişse çok çıkmaz iç karnın geniş değilse daha çok çıkar ben kilo almamama ragmen iç karnım dar olduğu için göbeğim çıkmıştı
Dzeyy Hilalblc-12 senin kilonla bebğin kilosunun bi alakası yok 20 kilo alan biride 3 kilo bebek dogurabiliyor 5 kilo alan biride 3 kilo bebek dogurabiliyor merak etme
NurseB Hilalblc-12 evet çok normal bebeğim çok da iyi kilo alıyordu benim, karnım olmamasına kilo almamış olmama rağmen :)
Anne-olmak2 MiniKaya benimde 16+6 kız dedi özel dr normalde ünüversteye gidiyorum o hiç görmedi hep bacağı kapalı diyor 27 haftam olcak daha hiç görmedi detaylıda bile görmedi bebek dönmüş daha iyi görmesi gerek aslında bacağı kapalı göremiyorum dedi bi o özel dr kız demişti alışverişimi kızdır diye yaptım herkes hedyesinide kızdiye almış erkek doğarsa bide şok olurum 🤣
MiniKaya Anne-olmak2 işk hamileliğinmi canım ? Benim ilk hevesleniyorum birşeyler almak için ama inatçı çıktı çocuğum 😀 okdr çikolata yiyorum hareket etsin ultrosonda diye ama yok 😀 detaylıyı bekliyorum inşallah detaylıda gösterir diye umut ediyorm yoksa ben Bilmiyo gibi alışveriş yapıcam çnkü bir kız bir erkek dendi 😀
esradgzl Kalbim3 17 haftalığım ve cinsiyetimiz erkek ama bayada karnım var yani sizin dediğiniz biraz kulaktan dolma bilgi bence. Malum çok var öyle bilgiler ☺️ He kiloluda değilim bu arada zayıf ve uzunum aksine ona rağmen çıktı baya
Kalbim3 esradgzl evet kulaktan dolma bilgide olablr bide yapıyla alakalı bişey eski kadınlar böyle söylüyorlar şişlik olursa kızmış olmazsa erkekmiş nekadar doğru bilemem ben iki kızımdada 8 9 haftadan sonra çok şiştim ama bebek falan değildi 12 haftayı gecincede bebek oldugu belli oluyordu 🙃
Mvlildz Hilalblc-12 Anca kuzum benimde 19 haftalıkken falan yeni çıkmaya başladı 21+5 olduk şimdi yeni yeni belli ediyor kendini her gören karnın küçük diyor bende içimde saklıyorum kimse görmesin diye diyorumn🤣
Bahriye06 Hilalblc-12 20 +1 oldum 4. Gebeliğim 12 haftalık gibi göbeğim var hem üzülüyorum büyümüyo diye hem seviniyorum doğumdan sonra fazla göbek kalmaz diye ☺ Hepsinde de karnım büyümedi
busra1708 Hilalblc-12 herkesin bünyesi farklı, gebeliği farklı. Benim bi anda çıktı göbeğim, şimdi 21 haftalığım ve bu hafta çıktı diyebilirim 😊 belki sizin daha geç çıkacak. Bence ne kadar geç o kadar iyi. Maalesef bana göre benimki erken belirdi 🤷🏻♀️
Humaninannesi20 21.haftaya giriyorum yarın bende de yok hiç kilo almadım ama bebeğin kilosu iyi ben de anlamadım iç karnımız geniş demek ki