Zynp01 Kızlar markaya karar verdim ancak temassız mı kulaktan mı karar veremedim kullananlar fikirlerini paylaşabilir mi ?
Meriwa Zynp01 valla temassızı cok önerdiler banyo suyunu biberon ısısını ölçmek için falan daha hijyenik ama kulakdan ölçen de daha doğru net sonuç veriyormuş ben farklı marka aldım kulakdan ve uzakdan ölçme özelliği de var
asianneadayi Zynp01 bi arkadaşa kulaktan olanı önermiş doktor en doğru sonucu kulaktan olan veriyormuş
Cigdemveminik Zynp01 ben kulaktan ölçer aldm çocuk doktorunun tavaiyesi ile temazsız olanlar ortam sıcaklığının etkisiyle yanlş ölçebiliyormş bazen
sinber Zynp01 kızımda braun kulaktan kullandım doktorumuz temasız önermiyordu kulak ile kol altı yarım derece fark ediyor ama temassız yanlış çıkarıyor
Zynp01 Meriwa doğru sonuç vermesi de önmli tek endişem kulaktan ölçtürür mü ateşli iken ? Zaten yedek bi tane de koltuk altı alcam teyit etmk için
Meriwa asianneadayi alından ve kulakdan ölçüm var ortam termometre konuşma özelliği 3 renkli led uyarı göstergesi mama ve su sıcaklığı ölçümü saat tarih son 30 ölçüm hafızası falan gibi özellikler var
asianneadayi Meriwa çok iyiymiş ama kulaktan ölçmüyor mu ? Bir de ne kadara almıştın ? Ben de bu aralar araştırıyorum almam lazım
Meriwa asianneadayi https://m.trendyol.com/loobex/dijital-kulak-ve-alindan-olcer-3434-ib17883-p-40282144?boutiqueId=316824&merchantId=113777 bak bakalım cnm bi 380 mi neydi aldım ben
asianneadayi Zynp01 aynen az zamanımız kalmış 😁 Doğumdan tırsıyor musun ? Ben baya tırsıyorum bir de tüm hazırlıklar bitti mi ? Ben hala bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirme işini yapmadım ve birkaç eksik var daha almam gereken