Denizlila00 Kızlar öncelikle bu fotoğrafı yüklemek zorunda kaldığım için özür dilerim . 37. Haftada bu şekilde akıntısı olan var mı her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor , gelmese bile düşüyor parça parça
buseyusuf27 Denizlila00 bir doktora görün canım beyaz akıntıdan hariç gelen akıntılar rikslidir genelde
Betim Denizlila00 vajinal mantarın var , doktora gitmelisin.. fitil verecek muhtemelen ben de kullanıyorum şu an aynısı nerdeyse fitil bitti ama hala akıntı geliyor .. geçmezse yine gel kültür alalım demişti bana .. ben de 33. Haftamdayım.. kaşıntı yok yanma yok yalnızca böyle akıntı sende de öyle sanırım
Denizlila00 buseyusuf27 canım daha erken haftalarda da aynı akıntı oldu enfeksiyon deyip fitil verip yolluyolar ve bi işe yaramıyo artık bebeğe geçecek diye korkuyorum
htc-92 Bende 36+2 deyim bende de oluyor böyle parça düşmesi gibi her zaman olmuyor ama rengi aynı böyle yeşil. Enfeksiyon deyip yolluyorlar tedavi veriyorlar kültür istiyorlar ama hiçbiri fayda etmiyor ben de bıraktım artık. 🙄
Sumrucuk Benim de aylardır bu durumda, fitil ve krem de kullandım geçmedi hatta bu hafta daha da arttı🙁🙁 çözüm bulamıyorum
Denizlila00 NisaMomy Mom9272 postun başında akıntı ve resimli diye belirtiyor , yorumlardada görüldüğü gibibenim gibi olan bi sürü arkadaş var , acil bi durum olabilirmi yoksa normal mi diye sordum. Bidakine post başlıklarını iyi okuyup öyle girin postlara
Mihre Bakmadım asla,fotoğraf yükleme seçeneği gelsin diye talepler olunca işte görmekten korktuğumuz buydu.Pes doğrusu.
Elmastas Benim hamileliğin başlarında vardı ama bukadar köyü değil di Açık yeşildi ve gittim idrar yolu enfeksiyon vardı sizde yüksek derece enfeksyon var Çocuğa zararı geçmeden acilden giriş yap Cnm Geçmiş olsun
Busratm Denizlila00 Bu resmi görünce aklıma gelen tek şey. Suyunuzun mekonyumlu bir şekilde sızdığını düşündüm. Mutlaka doktora görünün.
htc-92 Denizlila00 evet bende de kaşıntı yanma yok sadece bu akıntı var sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım valla. Kültür veriyorum e.coli çıkıyor hep. Doktor ilaç veriyor gene aynı.
Sumrucuk Denizlila00 Maalesef. Bunun için doktora gittim, fitil kullandım ama faydası olmadı. İnternette doğal birçok yöntem var, en faydalısı doğal sirke . İnşallah bunlarla da azaltmaya çalışacağım🙁
Mrvgnr Bence aylardır aynı bunu çekiyorum hatta az önce lekelenme gibi oldu kullanmadığım fitil antibiyotik kalmadı yokk kurtulamadım. Doğuma kadarda böyle gidecek sanırım . İnşallah bebeğe bi zarar vermeden geçer diye dua ediyorum.