Toprakdag sağol canım sana da geçmiş olsun 🌸 Belki stresten ya da havanın durumlarından da olabilir onlar da etkileyebiliyor. Ben çocuk için daha erken diyordum ama düşük yaptıktan sonra psikolojim bozuldu acaba çocuğum olmazsa diye her ay kendime stres yapıyordum birkaç gün geçince acaba hamile miyim diye kendimi yiyio bitiriyordum test yapıyordum ya da kan veriyordum. Hep acaba hamile olabilir miyim diye geziyordum kendi kendime ortada. Son adettimden sonra bıraktım düşünmeyi, acaba demeyi o ay hamile kalmışım korunmamıza rağmen. Hatta doktora da gitmiştim çok yoğun akıntım vardı smear felan alındı doktor muaeyene etti felan birşey çıkmadı, smear sonucunu alamadım hala ama doktorum hamile kaldıysan sıkıntı yoktur dedi. Hatta hamileliğimin ilk haftalarında fitil kullanmıştım akıntı için doktor hamile kalma bu süreçte demişti. Yani demek istediğim eğer bebek için kendinizi strese sokuyorsanız hiç stres yapmayın stres olumsuz etkiliyor hem adet düzenini hem hamile kalmayı. Eğer doktora gidip bu konu hakkında muaeyene de olduysanız akışına bırakın vücudunuz kendini toparlasın