vuslatim34 hamilesiniz dimi ? Hayirli olsun canim gecen ayda tipki boyle oldu inan çok saşkinim gogusum aşiri hassas adetime 12 gun varken bu kadar hasass gecen kimyasalimda da boyle oldu cok erken belirtiler basladi
Aslihan2 ayyy Aminnn canim ne guzel evet postunu gordum hamile haberi gorunce okadar mutlu oluyorum ki inan bana Rabbim eline almayi nasip etsin şuan bende o kadar umut doluyum ki adetime 12 gun var ve asiri derecede gogus hassasiyetim ve krem reng yogun akintim var belirti asla aramiyorum gecen ay kimyasalda olan belirtilerin aynisi diye acaba hamilelikmi yine diye dusunmeden edemiyorum Rabbim mutlu haber almami nasip etsin herkese cumlemize
mlsmrtgl Amin kizlar sizinle bolustugum icin cok mutluyum zaten kimseyede soylemiyorum baska gecen ay akillica davranip gebeligi kimseye soylemedigim icin cok mutluyum yoksa onu buyutup sanki bebek dusurmusum gibi lanse ediceklerdi bu kezde olursa soylemicem 4 ayina kadar eşimde benimle hem fikir dua et canimm. Rabbim bebegini ve seni korusun
Didemmmmm adetime 12 gun var qaliba Adetden hemen sonra yumurtladim cunki 13 14 cu gunu ovu testi yaptim ama yumurtlama gormedim bence erken yumurtladim gec yumurtasam bu kadar erken belirti olmasi mumkun degil
sinber Amin Amin canim evet dogru ama adete 13 gun kala baslamasi qarib hic yasamadigim bisey en geç 1 hafta kala başlar yada 3 4 gun kala dualarinda benide hatirla canim
Caglanuroney Amin canim Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
sdnrkya Allah razi olsun arkadasim Rabbim hepimize saglikli bebeişler versin cifter çifter 😊🐣