Sermec27 Allah razi olsun kardesim Rabbim cumlemize nasip etsin çabucak
Derya68 😊 yok bende o kadar buyumuz oldugundan 1 tik buyur
sdnrkya evet canim o olaylardan artik geçtim ne kadar sey yaşadim bu yasimda Hicbirinden şikayetci degilim hamd olsun inan burki kizlardan baska disardan kimseyle burdaki kizlar kadar dertleşmedim cunki etraftaki insanlar hep yargiliyorlar ve halime acidiklarini hiss ediyorum o yuzden dik duruyorum hatta henuz cocuk dusunmedigimizi bile soyluyorum sormasinlar diye her aradiginda kaynanam bana soylemek istedigin birşey varmi diye soruyor 🤦♀️ bende mal degilim sonuçta ne soylemek istedigini anliyorum eh boyle canim iste 2 kurtajim oldu 4 aya gectigim ve 9 10 haftalik birde gecen ay kimyasal gecirdim betam 17 ye yukseldi sonra sip diye dustu adet oldum geçikme yasamadan yinede uzulmuyorum asla kismet her kezin bir zamani var bende zamanimi bekliyorum bende piskolojik belirti yaşamostim bir keresinde her seyi her belirtiyi tipa tip yaşatdi zihnim sagolsun sonra adet oldum .ama artik oyle dusunup kafama takmiyorum doktorum kafandan at demisti oluruna birakinca hamile kalicaksin stres yasak dedi zaten stres de yapmiyorum gunluk hayatimi yasiyorum Allahin izniyle umutluyum hep umudum var saglikli bebegim olucaktir benimde bekliyorum sadece . Stres yapmadan bu ay da gecen ay kimyasal gecirdigimde goğus hassasiyetim cok cok erken baslamişti bu ayda oyle oldu şaşirdim yani belkide vardir bir seyler Allah bilir 13 gun sonra Adet olmam gerek Allaha tevekkul duarinizda benide hatirlayin
Mvlildz Amin Kardesim tesekkur ederim