Asafberan01 Kizlar bugün 38+0 olduk sancım var adet sancısı gibi belim rahmim karnım çok ağrıyor uzanmama rağmen geçmiyor gittikçe artıyor
Asafberan01 gizemgorgulu sezeryan için gün aldım ben ilk kızım sezeryan doğdu diye bu kizimdada sezeryan için gün verdiler
Asafberan01 busrasahinn 20 dk geçiyor sancılarım ve durmuyor hafif azalıyor gibi sonra tekrardan artiyor
Yasemin00 Asafberan01 Canım ara,hemen doktorunu bence sezeryan olucak digil ila ikincide,erken gelmek isteyede bilir sen vakit harcama tatlım boşuna,allah yardımcın olsun hayırlısıyla insallah kavuş yavruna,
busrasahinn Asafberan01 dahada siklasacak hastane yakınsa 5 dk bir olunca gidersin eğer kanama veya suyun gelmezse bana doktorum böyle söylemişti canım oglumda
Zekzek busrasahinn 5 dakikada bir gelirse geç olur sezeryan olacakmış bebeğin kanala girmemesi gerekiyor hemen gitmeli
Kaderozy Asafberan01 canım doğum sancısına benziyor dinlenince geçmiyorsa eğer tek başına isen bekleme git hastaneye ne olur ne olmaz
Asafberan01 Kaderozy kızım ve ben varım eşim işte doktoruma mesaj attım cevap bekliyorum hastane yakın evimize
Kaderozy Asafberan01 canım ara bence benim Dr yazınca cevap vermiyor arayinca cevap veriyor merak ettim yaz buraya arada sağ salim alırsın inşallah kucağına ❤️