Suheda06 Bebeğim doğum pozisyonda ancak doktorum bebeğin başının büyük olduğunu bu yüzden normal doğum için çok zor olacağını denesem bile yine sezaryen olacağımı söyledi. (39+1 ken bebek)Normalde normal doğum için alttan muayene ettiğinde uygunsun dedi şu an için ise bebeğin başı normal seyrinden biraz büyük dedi ve Pazartesi için hemen sezaryene yatış verdi.üstelik ne sancım ne açılmam var. Sizce normal doğum için zorlamalı mıyım ? Şu an 39+3 Üçüm
Meriwa Suheda06 valla canm başka doktora daha görün neden dersen özel mi devlet mi bilmiyorum ama bazen normal doğum yapmamak için bahane bulanlar oluyor sezeryana cevirmek için sizi tedirgin ediyolar benim doktorum da sezeryancı ben bilmiyordum bana bi kaç kişi dedi 33 deyim kordonu dolanmış falan dedi başka yere gittim yok dedi eşimde gördü öyle yani hayırlısı cnm senin için
denizsn Suheda06 bence zorlamayın derim ben çataldan inip ameliyata gitmektense hiç riske atmayın. Doktorunuza güvenin Allah korusun en ufak sıkıntı da vicdan azabı duyacaksınız.Sağlıklı sıhhatli doğsunlarda normali sezaryeni önemli değil 🙏 Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 👼🏻
Gldn7 Suheda06 bnmde iki hafta önden gidiyo kafası büyük dedi 29+2ym bebek 31 görünüyo hala makat pozisyonunda inşallah döner normal dogum yaprm çünkü kiloluyum sezeryan zor olur diye düşünüyorum hakkızda hayırlısı
Mekamu Suheda06 ben de hamilelik boyunca bu endişeyi taşıdım hep kafası büyüktü. Ancak 39.haftada normal boyutunfa kalmıştı. Normal doğum için beklerken 41. Haftada kontrole gittiğimde 2 hafta yine önde çıkınca mecbur sezaryene aldılar. Hiç açılma ve sancım olmadan 41.haftaya kadar beklemiş oldum. Hiç pişman değilim çünkü bebek de içerde ona göre gelişiyor. Ve doğumdan sonrası daha kolay oluyor. Ben kendi deneyimimle beklemeni tavsiye ederim. Başka bir doktora da görünebilirsin.
Suheda06 Özel hastaneye gidiyorum. Açıkçası içime şüphe düştü çünkü son zamana kadar normal doğum olur diye konuşuyorduk şimdi ise eğer normal olursa çok yırtılmam dikişim vs olacağını söylüyor doktor gözümüde korkuttu ne yapacağımı bilemiyorum
brcaky Ben başka bir sebepten sezeryan olacağım, bugün kafasına baktık 3 hafta önden gidiyormuş normal doğum olsanda ya çok yırtıkla çıkardık bu işten ya da doğum kanalına girmezdi bu kafayla dedi bence doktorunuza güvenin
Suheda06 Mekamu bende inşaAllah pazartesi sabah başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü her şey yolundayken sırf başı için sezaryene alınmak istemiyorum
Aselikra-11 Bir ay önce gittiğimizde benimde bebeğimin kafası 1 buçuk 2 hafta önden gidiyor dedi doktor şuan 34 haftamdayız sizde benimkide Sezeryan mı olur