SekerMerve Kızlar bizim iki haftadır erken doğum riskimiz var 34 haftalığız şimdi. Bebek geçen kontrolden yani 10 günden beri çok az kilo almış 2.300 olmuş dr çok sıkıntı değil ama almamış dedi neler yemem lazım acaba
melegegebe SekerMerve yani tecrubem yok ama duydugum kadariyla sut + muz , tahin+pekmez bunlar cok kilo aldiriyormus 🤗
Hulya_ SekerMerve Muz maden suyu kuru yemişler yumurta pekmez özellikle meyve çok kilo aldırıyo ben meyveyi çok seviyorum çok tüketiyorum kilosu birden artmıstı yumurtayıda günde 2 tane yiyorum
Arinna SekerMerve kabak çekirdeği mutlaka ama mutlaka canım. Kaşar muz kırmuzı et avokado bunlar aldırır
Kelebekkk34 Peynir yada kaşar peyniri, Yumurta sabah akşam haşlayıp yiyebilirsin,sabah ve akşam olmak üzeri 2 bardak yarımyağlı süt, 2 adet tam ceviz ve çiğ badem, bol meyve, soda,sıkma portakal suyu,her gün 1 muz,dondurma ve hergün bi avuç kabak çekirdeği🌸
Kelebekkk34 SekerMerve 34 haftalıkta 2.300 iyi bi kilo normal ilerliyor aslında ama erken doğum olur diye hızlı kilo alsın istiyorsun sanırım
SekerMerve Kelebekkk34 ya herkese soruyorm iyi diyolar dr da çok sıkıntı değil ama az dedi ben de dediğin gibi erken doğarsa az daha alsın diyorm ama bakalm
SekerMerve Kızlar hepinize teşekkür ederim internetten de baktım ama burda bilinçli.anneler ya da anne adayları vardır diye yazdım sağolun hepiniz
Meralvedatazer SekerMerve canım ben günde iki bardak toz nesguik karştırdığım süt içiyorum baya faydasını gördüm mesela 34. Haftada 2.340 dı 36 da 2.900 oldu bir de kahvaltını çayla yapma meyve suyu ile yap çay içindeki vitaminleri öldürüyor