Esraikz Merhaba 36 haftalık hamileyim 2 gündür çok az hissediyorum bebeğimin hareketini bugün ise daha hissrtmedim birşey mi olmuştur ne yapmam lazım?
Cahan123 Esraikz tatlm portakal suyu iç sola dogru yat yada cikolata varsa ye sola uzat karnini okşa panik yapma kuzum sonlara geldigmz icn hareketler yavaslayabiliyor haberdar et 🙏
MerveAlphan Esraikz bazi günler diger zamanlara göre daha sakin gecirebiliyorlar😊 benim kiz asiri hareketli ama arada daha sakin oldugu gunler oluyor mutlaka. Son dr kontrolunuz ne zamandi? Suyu vs iyi miydi dr herhangi birsey belirtmediyse yan yatip biraz müzik acip tatli birsey yerseniz hareket eder diye dusunuyorum🥰
Esraikz Cahan123 çok şükür hareket ediyor bana naz gapıyor galiba babasının sesini duyunca hareketlendi 🙂
Cicekyavuz84 Pozisyondan kaynaklıdır endişelenme. Kan şekerini yükseltecek gıda ye. Çikolata tatlı vs sol yanına yat 20 dk bwkle. Yer daraldığı için sen hissetmeyebilirsin devam ederse bir sağlık ocagına git kalp atışını dinle rahatlarsın. Sağlıkla kucağına al.
Esraikz MerveAlphan paZartesi gitmiştim sorun yok demişti doktor herşeyi gayet iyi son zamanların dikkat et dedi
mrvky34 35+3 haftaligim. Bende hissetmiyorum. Tatli yedim yattim. Azicik kipirti ve gerilme oldu. Once cok siddetliydi. Bi degisik oldu sipa