Lala39 Ben 11 haftadayim mide bulantilari falan hic yasamadim, sadece uyku, yorgunluk geliyo. Bazen kendi kendime endiseleniyorum normalmi diye cunki yakin cevremdeki hamilelik gecirenler hep mide bulantisi falan yasamis…
Deletedmom424 Lala39 ben 👋🏼 Mide bulantısı 14. Haftada hissettim 15 de geçti. Sadece uykum çok geliyordu. Bazı yiyeceklerden tiksinme değilde canım hiç istemiyordu. Bir kez düşük yaptığım için bu da kötü gidiyor diye düşünüyordum. Benimseyememiştim ama çok normalmiş sende zamanla bütün belirtileri gösterirsin 🌸 Allah sağlık versin bebelere bazıları hiç zorlamıyor annelerini 😊
M_N_R Lala39 Erkek bebekte mide bulantisi olmuyo diyolar))Yakinlarimdada oyle olmuş erkek bebekte hamilelik rahat geciyomuş.Bende kiz 29 haftaligim.1 ay oncesine kadar kusuyodum.😐
MucizeBekleyenAnne Lala39 aynıyız kuzum bende 11 haftalığım dün gittim kontrole bişi demedi şükredelim benim arada miğdem bulanıyor çok az 2,3 günde bir ama çıkartma olmuyor yeterki sağlıklı olsunlar bende ilk zamanlar belirtim yok diye üzülüyordum çalışanım ben şuan çok şükür diyorum hayırlısı ile alalım kucaklarımıza🤲🏻
Ozgee89 Bende hiç yaşamadım bulantı belirtilerim aynı sizinki gibiydi.Merak etmeyin gayet normal bir durum
Tatlisannedilekk M_N_R kim demişse onu yalan cnm benim oğlum olcak 25+5im bulantı kusma devam🤢ve çok zor geçiyor hamileliğim
nurturkdal benim de iki oglumda da hic mide bulantim kusmam igrenmem koku hassasiyetim.hic birini yasamadim sukur herkesin farkli geciyo hamileligi ama bu son 1ayimda cok feci odem oldu ayaklarim ellerim balon gibi suan
Suledonmez2906 Lala39 kuzum benimde kızım olcak inşallah 37+5 im ama toplasan 3 kere anca midem bulanmıştır uykum çok gelirdi benim bünye meselesi cinsiyetlede alakası yok bence doktorum şanslısın demişti 😊😇
Rabia26 Lala39 ayni durum bende de vardi sürekli doktora giderdim acaba bebegim yasiyormu die endiselenirdim hep
insan_insan 11+5 im ilk zamanlar karnımın içi üşütmüşüm gibiydi bir kaç günde geçti ondan sonra hiç ama hiç belirtim yok genetik bizde anneannem teyzem annem hiç birinde olmamış 😁
BozAilesi Lala39 canım 34 haftalık hamileyim ve en başından şuana kadar mide bulantısı, aş erme hamileliğin tüm belirtileri olan şeylerin hiç birini yaşamadım sadece ilk zamanlar çok uyku yapıyordu şuan ise uykusuzluk ve hafif ağrılarım başladı normal bence kişiden kişiye değişiyor
Srhtzlyh Lala39 ben 7. Haftamda biraz midemden rahatsızlık çektim. Sonra da ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbişey olmadı. 11+2 olduk bazen hamile olduğumu unutuyorum belirti olmayınca😂😂