painofkermit Kızlar 5+6 haftalık gebeyim kese gözüküyor fakat fkh görülmedi sizce erken mi yoksa gerçekten düşük mü yapıyorum doktor düşük yapabilirsin yada geç döllenmeyle gelişiyor olabilir dedi 😭😭
Ahsend49 painofkermit erken canım . Benim önce düşük oldu sonra kese gözüktü 2 3 hafta bebek gözükmedi. 7+2 de bebek gözüktü . Senin haftanda gözükmesinimkansuz gibi
Mltmbktr painofkermit Merhaba benim de aynı kese dün gözüktü 6 mm ama yolk gözükmedi doktor bekletelim dedi sizin kese boyutu me kadar
Atlasmom Benimde ayni sey basima geldi 3 hafta git gel yaptim 8. Haftada kalp atisini duyduk cok sûkür.7 8. Haftadan önce zor oluyirmus ultrasondan bebegi grüp duymak braz daha bkleyin
painofkermit Atlasmom çok korkuttular beni cok ağladım oyüzddn yaşayan varmı diye merak ettim kaybetmek istemiyorum açıkcası
Bahriye06 painofkermit korkma canım bu formda okudum 8. Haftada kalp atışı yok diye kürtaj demişler o da beklemiş başka dr gitmiş 10. Haftadan sonra kalp atışını duymuş lar Benimkide geç duyuldu Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah 🤲
Ahsend49 painofkermit hep öyle yaparlar zaten . Doktora kalsam bende kabızlık var demiştim bebek gözükmemişti henüz hatta . Düşük önleyici ilaç yazıyorum dedi . Alıpda içmedim kesin net bi sonuç yok bişey yok hemen ilaca başvuruyorlar
Deletedmom54 painofkermit painofkermit Gayet normal 6+1′te sadece kese gördük ,yolk vs yoktu dr da bizi hiç endilesendirmedi çok şükür , 10 gün sonra da bebeği görücez dedi kontrole çağırdı bu kadar Dediği gibi 10 gun sonra da gittik hem bebegi gorduk hem kalbini duyduk 7+4te yani…
painofkermit Mltmbktr 3üncü kontrolüm ilk gittiğimde gözükmedi ikincide 2 mm sonrasında 7mm oldu ama kalp atışı gözükmedi
Arinna painofkermit Bana da o haftada dış mı boş mu anlayamam şuan dedi 8. Haftada tekrar gittim kalp atışı duyduk