Selam güzel anneler🥰
Çok şükür bende bebeğimi kucağıma aldım bekleyen herkese hayırlı ve kolay doğumlar 🙏 25 haziran perş gününe doktorum saat 10 da sezeryan tarihi vermişti çünkü oğlum bir türlü dönmedi hep makat gelişti bekledik ama banamısın demedi birtanem .Neyse geleyim doğuma cok heyecanlı sıfır korku ile hastaneme gittim annem ve eşimle ameliyat için hazırlandım bir güzel ve o anı bekledim o müthiş anı🥰 Anestezi doktorum geldi başta benimle sohbet etti kendini hiç kasma soğuk bişey sürüp hemen o co basit iğneyi yapıcam dedi belinden ve ben sadece oğlumu düşünüyorum o an iğneyi yaptığını bi hissetmedim diyebilirim kızlar emin olun ki normal bir kan alımı gibi . Sonracığıma uzattı beni ayaklarına sıcaklık geldimi dedi evet 30 sn içinde ayaklarım karınca ve taş gibi oldu doktorum geldi sonra hadi başlıyoruz dedi bende heyecan tavan🙂 anestezi doktoru yapılan işlemleri basımda anlatıyor bana his olabilir sakın korkma acı sıfır dedi çekiştirmeleri hissedebilrsin dedi ben ben hee yok bişey hissetmiyorum suan başladılar mı noluyor demeden bebeğimi çıkardılar ben şok 🤗 o kadar hızlıki allahım mucizem gelmişti cok ağladım cok o an 😭 dikiş işlemlerini vs hiç bişey hissetmiyorsunuz merak etmeyin sıfır his yani . Neyse oğlumla buluştuk babası buluştu müthiş anlardı ve odama geldim karnıma kum torbası kondu karnıma bastırıldı gayet iyiydi hersey çünkü hala sıfır his bana hava hoş . O kadar iyiyim ki o an gülüyorum herkese görüntülü konuşuyorum falan 😄 arada gelip karnıma bastırıp kanı boşaltıyorlar ben hala iyiyim uyuşukluk gecince soyle diyorlar ve tam 5 saat sonra ben artık hissetmeye basladım karnımda yanma belimde inanılmaz ağrılar tam uyusukluk geçince iğne yapcaz demişlerdi bekliyorum ama ağrım bastırıyor bi yandan😞 hep kendimi güçlü ol bebeğin geldi sakin ol dayan diye avuttum kızlar ağrı oluyor evet ama oyle cok uzun ve dayanlımycak derece sizi bağırtıcak derecede değil emin olun inanın bana 🙏 kalçadan yapılan o ağrı kesici varya hayat resmen oh be diyceksinz ve kendinize geliceksinz resmen 👌 Demem şu ki kızlar hiç korkmayın sadece bebişlerinizi düşünün dayanlmycak bir durum değil kesinlikle o ağrılar . Oğlumda bu arada 3.700 doğdu boy da 51 cm 🧿 Süt konusuna gelince akışına bırakın hemşire size herseyi gösteriyor ve o mucize denen sıvı geliyor benim geldi hemen ve cok güzelde emziriyorum🤲 Rabbim hepinizin evladını bağışlasın kızlar hepinize kolay doğumlar ve pozitif doğumlar diliyorum 🙏
Sorunuz ve merak ettiklerinz varsa burdayım 😘