O kadar heyecanlıyım ki🙈 sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum. Hemde taze taze🤗 son birkaç haftadır bebeğimin kalbi nst de çok yüksek çıkıyordu 170-180 arasındaydı hep. 37. Haftada çatı muayenesi oldum ve benim için biraz zorlu geçti. Çatı kemigim çok dardı ve bu yüzden muayene çok canımı yaktı. Ağlayarak çıktım ordan doktoruma sezeryan planlayalim dedi. 38+0 yani 29 hazirana gün verdi. Eve gittim ve muayene sonrası adet sancısı gibi sancılarım başladı. Bikac gün öyle çektim. Normalde bebeğim aşırı hareketli bir bebek olmasına rağmen son iki gündür hareketlerinde azalma hissettim ve sezeryan gününü beklemedim. Hemen randevu aldım doktora gittim. Ultrasonda baktı herşey normaldi ama kalbini dinledi çok yüksek hemen nst çekelim dedi. Çektirdim ve kalp atışları 190 i bile geçince doktorum seni eve gonderemem hemen bugun sezeryana alicam dedi. Kabul ettim ama en azından eve bı gideyim duş falan alayım dedim zorla da olsa kabul ettirdim. Eve geldim dusumu aldım temizligimi yaptım. Yatış yapıldıktan sonra beni ameliyata hazırladılar. Çatı muayenesinde yaşadığım korkudan dolayı doktorumla önceden anlaştım spinal yapıldıktan sonra sonda takılacaktı. Ameliyathaneyr alındım ve spinal yapmaya çalıştılar bı turlu tutmuyordu 3-4 kere denedi olmadı seni uyutacaz dedi. Ama uyutmadan önce sonda takılacak deyince ağlamaya başladım yalvardım nolur spinal olsun diye. Tekrar denediler. Tam 9 kere denenmesine rağmen olmadı mecburen uyuttular. Ama iyi ki uyumuşum. Hemen kendime geldim bebeğimi görünce dünyalar benim oldu. 3340 gram 49 cm boyuyla Minnoş kızım Nazlı’mi kucağıma aldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu🙏 çok güzelmiş ♥️