GlcanDuranKaban Bugün hastanede bebeğimizin kilosunu öğrendik kızlar 1.200 kg ideal midir acaba sizinkiler nasıldı ☺ Bu arada bebegimiz yüzünü bugün gösterdi aynı babası dedi doktor büyüt besle ona benzesin ahh 😂😂
Deletedmom_879 GlcanDuranKaban haftaya 28 oluyoruz kontrol var bende cok merak ediyorum kilosunu 26 haftalikken gittik en son 1100 gramdi 😊🙈
GlcanDuranKaban Gurbetcihamis ay sağlıkla gelsinler insallaj 🙏 bizimki 27+4 tü ama 28+1 göründü o zaman yerinde kilomuz ablası ☺
GlcanDuranKaban Deletedmom_879 maşallah allah nazardan korusun cok iyiymiş kilosu bizimkinin boyu uzun sanırım ☺
Deletedmom_879 GlcanDuranKaban boyunu soylemiyolar yaa en son 28 cm olarak biliyodum 22 haftalikken 😂
GlcanDuranKaban Pinarsalih bizden 2 gün fazlasınız ☺ Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏 maşallah 😍
GlcanDuranKaban MeltemErolKaraba ikize göre cok iyi bizimkilere bakınca maşallah ne güzel bakmışsınız bebişlere ne yediniz acaba ☺
GlcanDuranKaban MeltemErolKaraba bende cevizi pek yiyemiyorum maalesef eşim akşamları bazen getiriyor onun dışında 🤭 ama yumurta ve süt ❤